reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
no wlasnie dziewczyny co z tym tranem? ja wiem ze jest tez taki do picia?albo mi sie przewidzialo:confused:

co do mleka to u nas 3x dziennie 250ml nestle junior zmieszanego z 3 miarkami kaszki(takie geste ale przez butle), do tego normalne sniadanie i kolacja( zazwyczaj jajecznica,parowki albo kanapki)obiad taki jaki jest akurat w domu i owoce na deser...gdzies tam czasami tez jakas przekaska typu chrupki,paluszki albo slodkie ...
i powiedzcie czemu on taki chudy!!!???:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

abeja napewno sprobuje-przepis swietny(a to jakis dietetyczny jak z vitalii??)

Czytałam gdzieś, chyba nawet na BB, że jest dla dzieci tran w syropie o smaku pomarańczowym :confused: i ponoć jest tak pyszny, że dzieciaczki chętnie go piją :confused:, tylko już teraz nie wiem, czy to pisała osoba mieszkająca w PL ... czy w UK :sorry2:

Antosiowa pocieszam sie ze dzieci chudsze sa zdrowsze niz pupetki ale chcialabym takiego posrodku:-)

tika ciekawa jestem z tym tranem, zapytam w aptece jak bede:tak:

a z inka tez musze sprobowac tym bardziej ze moj Niko to smakosz kawy po mamie:zawstydzona/y::-p

No właśnie Martuchaa u nas też - jak Emi widzi nas pijących kawę, to nie popuści i musi dziobać do środka:tak:
Daj znać jak spytasz, ciekawa jestem.

reklama
Do góry