reklama
K
konto usuniete
Gość
no wlasnie dziewczyny co z tym tranem? ja wiem ze jest tez taki do picia?albo mi sie przewidzialo
co do mleka to u nas 3x dziennie 250ml nestle junior zmieszanego z 3 miarkami kaszki(takie geste ale przez butle), do tego normalne sniadanie i kolacja( zazwyczaj jajecznica,parowki albo kanapki)obiad taki jaki jest akurat w domu i owoce na deser...gdzies tam czasami tez jakas przekaska typu chrupki,paluszki albo slodkie ...
i powiedzcie czemu on taki chudy!!!???
abeja napewno sprobuje-przepis swietny(a to jakis dietetyczny jak z vitalii??)
co do mleka to u nas 3x dziennie 250ml nestle junior zmieszanego z 3 miarkami kaszki(takie geste ale przez butle), do tego normalne sniadanie i kolacja( zazwyczaj jajecznica,parowki albo kanapki)obiad taki jaki jest akurat w domu i owoce na deser...gdzies tam czasami tez jakas przekaska typu chrupki,paluszki albo slodkie ...
i powiedzcie czemu on taki chudy!!!???
abeja napewno sprobuje-przepis swietny(a to jakis dietetyczny jak z vitalii??)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Martuchaa, Antek też przez cały dzień buzia rusza a wciąż waży 10,5 kg, niezmiennie od kilku miesięcy. Chyba taka ich uroda;-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Czytałam gdzieś, chyba nawet na BB, że jest dla dzieci tran w syropie o smaku pomarańczowym i ponoć jest tak pyszny, że dzieciaczki chętnie go piją , tylko już teraz nie wiem, czy to pisała osoba mieszkająca w PL ... czy w UK
K
konto usuniete
Gość
Antosiowa pocieszam sie ze dzieci chudsze sa zdrowsze niz pupetki ale chcialabym takiego posrodku:-)
tika ciekawa jestem z tym tranem, zapytam w aptece jak bede
a z inka tez musze sprobowac tym bardziej ze moj Niko to smakosz kawy po mamie
tika ciekawa jestem z tym tranem, zapytam w aptece jak bede
a z inka tez musze sprobowac tym bardziej ze moj Niko to smakosz kawy po mamie
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Nazywa się Moller's tran norweski.
Apteka internetowa / Moller's Tran Norweski, aromat cytryn, 250 ml Cena: 23.39 pln
a tu z encyklopedii leków:
Encyklopedia leków - Moller ()
Apteka internetowa / Moller's Tran Norweski, aromat cytryn, 250 ml Cena: 23.39 pln
a tu z encyklopedii leków:
Encyklopedia leków - Moller ()
reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Spróbujemy, ale dopiero na jesień
Podziel się: