reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
no wlasnie dziewczyny co z tym tranem? ja wiem ze jest tez taki do picia?albo mi sie przewidzialo:confused:

co do mleka to u nas 3x dziennie 250ml nestle junior zmieszanego z 3 miarkami kaszki(takie geste ale przez butle), do tego normalne sniadanie i kolacja( zazwyczaj jajecznica,parowki albo kanapki)obiad taki jaki jest akurat w domu i owoce na deser...gdzies tam czasami tez jakas przekaska typu chrupki,paluszki albo slodkie ...
i powiedzcie czemu on taki chudy!!!???:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

abeja napewno sprobuje-przepis swietny(a to jakis dietetyczny jak z vitalii??)

Czytałam gdzieś, chyba nawet na BB, że jest dla dzieci tran w syropie o smaku pomarańczowym :confused: i ponoć jest tak pyszny, że dzieciaczki chętnie go piją :confused:, tylko już teraz nie wiem, czy to pisała osoba mieszkająca w PL ... czy w UK :sorry2:

Antosiowa pocieszam sie ze dzieci chudsze sa zdrowsze niz pupetki ale chcialabym takiego posrodku:-)

tika ciekawa jestem z tym tranem, zapytam w aptece jak bede:tak:

a z inka tez musze sprobowac tym bardziej ze moj Niko to smakosz kawy po mamie:zawstydzona/y::-p

No właśnie Martuchaa u nas też - jak Emi widzi nas pijących kawę, to nie popuści i musi dziobać do środka:tak:
Daj znać jak spytasz, ciekawa jestem.

reklama
Do góry