reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Laura jej pol zoltka co 2 dzien w zupie,ostatnio nawet bialko probowala i bylo ok:tak:
a co do kanapek to jemy i zwykly chlebek i bulke,bo po razowym rzygamy:baffled:
a parowki kupuje drobiowe

reklama
ja też czasm daję chlebek (moja Kluska ma 4 zębolki, w tym 2 to dopiero kreseczki) wydzielam jej palcami malusie kawałeczki i wkładam do buziuni- większe kawałki ją dławią, bo tak jak piszesz- brak ząbków, a języczkiem nie jest w stanie sobie tego rozdrobnić. Spróbuj podawać swojemu babelkowi takie malusie kawałki, żeby po pociumkaniu mógł bezpiecznie je po prostu połknąć:tak:

Musze spróbowac dać kanapke zamiast jednej porcji mleka, Hubcio ma dwa zęby to też pewnie sobie poradzi z dziumdzianiem

Ja parówy kupuje tez drobiowe. Najczesciej wedzono-parzone Bobaski z Plusa :-)

ticzka, a kup Mateuszkowi, moze jemu zasmakuja? i bedzie mial urozmaicenie?

reklama
Abejka ... masz rację ... nie powinnam być taka wyrodna, to że ja nie lubię to nie znaczy, że jemu nie będą smakowały :zawstydzona/y::sorry2::-D. Przetestujemy więc ten temat :tak:, a niech się chłopak uczy jeść różne rzeczy i wyrabia własne preferencje smakowe ;-)

Do góry