reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Ela moze to po tym krowim mleku........ niektore dzieci ciezko je toleruja:baffled:
My po danonkach mamy srajde........ale i tak jej daje bo jak ich nie dostawala to robila krolicze bobki:tak::laugh2::laugh2::laugh2: wiec chyba jej lepiej po tych danonkach przynjamniej sie tak nie musi mocno koncentrowac na robocie:laugh2::cool2:

reklama
Ela moze to po tym krowim mleku........ niektore dzieci ciezko je toleruja:baffled:
My po danonkach mamy srajde........ale i tak jej daje bo jak ich nie dostawala to robila krolicze bobki:tak::laugh2::laugh2::laugh2: wiec chyba jej lepiej po tych danonkach przynjamniej sie tak nie musi mocno koncentrowac na robocie:laugh2::cool2:
Tynka ty to jestes aparatka :-D:-D:-D

dziewczyny moja Laura ostatnio marudzi strasznie przy wieczornej kaszy,juz dawalam jej rozne smaki,z owocami,bez,z ryzem w srodku i dupa dalej kaprysi...nie smakuje jej poprostu:wściekła/y:
juz nie wiem co jej dac ,bo butli tez nie pije:wściekła/y::no:
co wy dajecie swoim szkrabom na kolacje??i czy codziennie to samo??

maju, jeRemiX ostatnio też się wypiął a kaszki do picia, ale łyżeczką za dnia to a i owszem ze smakiem wpruwa. Ja wogóle różne rzeczy daję, a noc, to albo mleczko samo, albo z kleikiem ryzowym, albo kaszką kukurydzianą, albo kaszka bananowa smaczny sen, albo kleik mlecznoryżowy brzoskwinia/morela z Hippa z probiotykami (super to ostatnie, ale pod koniec pudełka spostrzegłam, że na opakowaniu pisze, by nie podawać z butelki :baffled: niewiem czemu:confused:)
Moja znajoma np. do butli z mleczkiem dodawała troszkę soczku, bo tylko wtedy smakowało :-p Elma daje żółtko (też zrobiłam i było pyszne :-p). Także masz w czym wybierać :tak:

moje dziecięcie np. ostatnio lubuje się w takim daniu
kaszka kukurydziana lub kleik ryżowy oczywiście na mleku, na gęsto i do środka pokrojone plastereczki szyneczki i pomidorka, a jak na słodko ma być to wkruszam mu herbatniczka czy biszkopcika i dodaję jakiegoś owocka np bananka, jabłuszko, brzoskwinkę, gruszeczkę :-p podobnie czasem robię z jogurcikami, czy serkami homoniewiadomo :sorry2:

reklama
NOrmalnie dziewczyny jestem w szoku, Oliwia nie jest uczulona o_O Pomidory zero reakcji, wyroby mleczne zero reakcji, wszelkiego rodzaju udziwnienia w zupkach - zero reakcji. Normalnie szok biorac pod uwage ze wiecznie cos ja uczulalo.
Ostatnio zurek wciagnela super chetnie :D
Zostaly mi do wprowadzenia cytrusy i wyroby czekoladowo/orzechowe, ryby i jeszcze raz sprobujemy z jajkiem.

Maja moja niunia zawsze na wieczor w nocy i rano dostaje kaszke na mleku

Do góry