reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... nie martw się ... ja myślę, że tak szybko Wituś się nie odwodni, jeśli nie ma temperatury, biegunki i nie wymiotujeMam problem. Przez to, że Witek jest przeziębiony to mało pije, prawie wcale. Czy tyle co dostaje deserki owocowe, obiadek i kaszkę to mu starczy płynów? Boję się, że mi się odwodni jeszcze. A nie umiem zmusić go do picia. Co chwilę daję mu butlę, ale odpycha ją.
M
MariaOla
Gość
Monika, jesli nie che już z niczego pić to gwarantuję ci, że z twojego kubka wypije wszystko .... spróbuj tak
Jeremi dziś jadł NORMALNY OBIAD ... rosołek z kaszką manną, a na danie osobno kawałeczki ziemniaczka, marcheweczki, mięska do tego popijał kompocik
Jeremi dziś jadł NORMALNY OBIAD ... rosołek z kaszką manną, a na danie osobno kawałeczki ziemniaczka, marcheweczki, mięska do tego popijał kompocik
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
wowo Jeremi toz ty juz dorosly facet :-) a mysmy pierwszy raz jedli danonka truskowkowo - waniliowego, maly poszedl spac i obudzil sie z potwornym placzem :-( i teraz nei wiem czy nie po danonku :-(
Elżbietka
mother of two sons&angel
byliśmy teraz u rodziców i moja inteligentna teściowa nakarmiła Filipa jakąś kaszą z dyni ze zwykłym krowim mlekiem. nie wiem czy to od tego, ale nock apo tej kaszy była najgorsza w cąłym jego życiu. 1,5 godziny nie płaczu, ale darcia się
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Oj Bidulki:---(zdrowka;-)
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My jedlismy w piatek rybke z Bobowity. Efektow ubocznych brak i smakowalo i to bardzo.
Podziel się: