reklama
Rossmanowski obiadek był pierwszym, którym Tymek wzgardził . Ziemniaki z brokułami. Pierwszy raz widziałam wtedy u niego odruch wymiotny przy jedzeniu . No nic. Zostawię w zamrażarce jeszcze te słoiczki, które narobiłam. Może to tylko kwestia tych drobinek, które czuć. Może za jakiś czas Tymek to przeskoczy. A na razie - z braku czasu (chrzciny, moje urodziny i koniec świata , święta) pojedzie znowu na słoiczkach. A potem jeszcze raz się przyłożę do gotowania. Rozgotuję wszystko i może wtedy tych drobinek nie będzie w konsystencji .
No, ale załamał mnie chłop.
No, ale załamał mnie chłop.
ewa, spróbuj mojej kaszki, 1,5 szklanki mleka, pół szklanki kremówki 36 albo 30, szczypta soli, mała łyżeczka cukry, 3 łyżki kaszy manny wszytko doprawiam ziarenkami z polowy laski wanilii, albo łyżeczką pasty z wanilii którą kupuje na ale.dobre. W sezonie pysznie do tego smakują maliny, teraz daje własnej roboty konfiturę malinową albo brzoskwinie z puszki, które ostatnio mi znów posmakowały. Jak mam akurat to robię na mleku kokosowym.
Asia, dzięki za przepis! Zrobię Frankowi w przyszłym tygodniu, to może sama też spróbuję Ale coś czuję, że ciężko będzie - ja jestem beznadziejny przypadek
Dzag, to może być kwestia grudek - ale jeszcze chwila i spokojnie je Tymek ogarnie
Albo masz dziecko, które ciężko przestawić ze słoiczków na domowe. Z Frankiem też mi parę dni zeszło. Pomogło właśnie mieszanie swoich rzeczy ze odrobiną słoiczkowych. No i w końcu załapał
Ja uczę Anielę pić z kubka 360. Nawet załapała technikę, ale chyba jej woda nie smakuje :/ Ale nie chcę jej dawać soczków, a herbatek dzieciowych to już w ogóle nie lubię. Strasznie słodkolubne to małe stworzenie...:/
Dzag, to może być kwestia grudek - ale jeszcze chwila i spokojnie je Tymek ogarnie
Albo masz dziecko, które ciężko przestawić ze słoiczków na domowe. Z Frankiem też mi parę dni zeszło. Pomogło właśnie mieszanie swoich rzeczy ze odrobiną słoiczkowych. No i w końcu załapał
Ja uczę Anielę pić z kubka 360. Nawet załapała technikę, ale chyba jej woda nie smakuje :/ Ale nie chcę jej dawać soczków, a herbatek dzieciowych to już w ogóle nie lubię. Strasznie słodkolubne to małe stworzenie...:/
kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa spróbuj dać gorzką herbatkę ziołową taką do zaparzania. Maks wody nie chciał a to, choć świństwo straszne pił
reklama