reklama
my też tylko na cycu, nawet w żadne gluteny się nie bawię narazie ;-) Młody je 5-6 razy dziennie, w nocy śpi 11-12 godzin to co się będę przejmować :-) wagę urodzeniową już potroił za jakiś miesiąc zacznę coś wprowadzać bo za 2 miesiące wracam do pracy
kakakarolina
Fanka BB :)
K8 Ola wstawała jak Twój Filip a teraz zaczyna się przestawiać najpierw jadła o 2 pierwszy raz, potem tak jak Twój o 24 i o 4 a teraz o 22.30 i o 4.30 i ja to przyjmuję za dobrą monetę. Bo z 4.30 zrobi się 6 i noc przespana
Czy jest ktoś jeszcze kto nie rozszerza diety??
My nie rozszerzamy. Jak skończy 4 miesiące to wprowadzę łyżeczkę ugotowanej na wodzie manny co kilka dni. A tak, to do ukończenia 6 miesiąca będzie tylko pierś.
Ewa super plan fajnie masz ze Anielka ma mniej wiecej obczajone godziny i sie ich trzyma, moja malutka niestety jest wyznawcą chaosu jak mamusia i pomimo codziennych kąpieli o tej samej porze to raz zasypia o 20 a raz o 22... A innym razem o 19 bez kapieli ! Drzemki w ciągu dnia tez tylko do przewidzenia z grubym marginesem błędu. Trudny przypadek mi się trafił :-/
No przy karmieniu piersia odstawienie karmien nocnych i nauczenie bobasa ze w nocy nie ma cycusia to musi byc mega wyczyn no chyba ze ktoras ma zdolnosc puszczania wody z Cyca chociaz w moim przypadku i to by nie pomoglo... Dzis juz sie Moja krzywila na bebiko co jej wczoraj smakowalo i tylko mlaskała patrząc na moja klatkę piersiową :> także ja sie Już boję jak to będzie z przejsciem na mm
No przy karmieniu piersia odstawienie karmien nocnych i nauczenie bobasa ze w nocy nie ma cycusia to musi byc mega wyczyn no chyba ze ktoras ma zdolnosc puszczania wody z Cyca chociaz w moim przypadku i to by nie pomoglo... Dzis juz sie Moja krzywila na bebiko co jej wczoraj smakowalo i tylko mlaskała patrząc na moja klatkę piersiową :> także ja sie Już boję jak to będzie z przejsciem na mm
weronkazzz
tulęTolę
marcia ja jeszcze nie rozszerzam, czekam az toli stuknie 4 miesiace, czyli do 1 stycznia.
niesmialo rusze z warzywkami i doloze kleiki/kaszki, tak zeby do konca stycznia opanowac schemat mleko na dziendobry, warzywko i mleko na obiad, kleik/kaszka i mleko na kolacje.
od lutego gluten i mięsko, jak sie uda.
niesmialo rusze z warzywkami i doloze kleiki/kaszki, tak zeby do konca stycznia opanowac schemat mleko na dziendobry, warzywko i mleko na obiad, kleik/kaszka i mleko na kolacje.
od lutego gluten i mięsko, jak sie uda.
reklama
ok kleik wsunięty, zrobiłam dzisiaj 90ml na 2 łychy kleiku, no gęste mocno, Młoda zdziwiona, zjadła połowę, potem zamknęła buzie i ani drgnęła coś czuję, że słodkie ładniej by jadła, jutro jedziemy na większe zakupy, to kupie jabłuszko, marchewkę i zobaczymy ale i tak jestem zadowolona :-)