pamlecia, dużo?? mało stałych pokarmów je;-) i mało kaszki w porównaniu z moją, co nie znaczy, że to źle;-)Moja potrafi zjęść 300 g obiadku i 250 g deserku, specjalnie wszytko ważę przed jedzeniem i dwie kaszki na 150 - 180 ml mleka. W ciągu dnia trochę szyneczki do ręki, precla, ciasteczka hippa, chrupki, wafle ryżowe, ogórka, piętka i z mm.
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Gosha ale cyckiem se chociaż doje.
Jedyny plus to taki że przestała w nocy jeść tylko nie wiem czy w zaistniałej sytuacji jest się z czego cieszyć
Dziś weszło 8 łyżeczek zupki ale to dlatego że odpuściłam rano kaszkę :-)
Zupka ma większy priorytet u mnie
Jedyny plus to taki że przestała w nocy jeść tylko nie wiem czy w zaistniałej sytuacji jest się z czego cieszyć
Dziś weszło 8 łyżeczek zupki ale to dlatego że odpuściłam rano kaszkę :-)
Zupka ma większy priorytet u mnie
pamelcia100
sorka asia moja nie jje 50 a 150 obiadku i deserku ;-) w porównaniu do tego co było wcześniej z stałymi pokarmami to teraz jest super no i ważne że kupa jest codzinnie a nawet do 3 razy dziennie a wcześniej miała zatwardzenia po tydzień:-( wiec dlatego wcześniej taka ostrożna byłam z tymi stałymi
malinka1980
Dziewczyny, czy któraś z Was używa może mm Hipp Bio Combiotik 2? Dodaję to mleko Kacprowi do kaszki 2 razy dziennie od ok. 2 tyg i zauważyłam, że co któraś kupa jest zielona. Co robić? Zmieniać mleko? Na jakie?
my używamy hippa sporo dzieciaczków też je dostaje ale u nas kupy normalne, wręcz poprawiła się regularność wypróżnień. A może dajesz dużo zielonego jedzenia? Bo u nas kolor kupy zależy głównie od koloru spożywanego jedzonka
kakakarolina
Malinka ja daję to mleko od urodzenia. Ja bym nie zmieniała. Cuchnie jakoś szczególnie ta kupa albo jest śluzowata? Jak jest normalna tylko zielona i w dodatku co któraś to u nas też co jakiś czas się takie zdarzają.
malinka1980
karolina, nie śmierdzi jakoś szczególnie i jest raczej taka brązowo zielona, zwarta. Poczekam na razie. A to może być od żelaza w mleku?
kakakarolina
może być
reklama
też na hippie jest młody i kupy są dziwne ale wiąże to raczej z cudami w diecie jego jak np siostra poczęstuje go gazetką reklamową dziwne kupy miał po hippie ale takim nowym z obniżoną zawartością laktozy po którym brzuszek mniej miał boleć a bolał jeszcze bardziej.