Kakarolina dzieki jakos musze zamienic ten sinlac rano bo to ma sens I dodac ten deserek po popoludniowej drzemce przesuwajac obiad na 13.30 zamiast cycka. Probowalam jakos dojsc do 5 karmien czyli 3 cycki I 2 posilki ale ona na moim mleku dlugo nie da rady. Najpierw sprobuje tak jak mowisz , choc kaszek sie boje bo byly zatwardzenia wiec pewnie zrobie kaszke rano a sinlac na deserek zeby kaszki przed snem nie dawac.
Miemie Ty sie tak nie przejmuj tym glutenem
lekarz Ci nic Ciekawego nie powie ...to nie truccizna , zadko sie zdarza alergia I odrazu ja widac wiec sie nie obawiaj . Nie zaszkodzisz Lilce
Ewa no plan dnia masz super juz chyba drugi raz chwale. Ja podalam wszystkie karmienia na dobe. Lila nie je w nocy dopiero kolo 6 a budzi sie o 8. Drzemki sa o 11 i o 15 tylko o roznej dlugosci, tez nie mam pojecia jak to wyregulowac. A Anielka je ile razy w sumie na dobe ? Moze ja zbyt ambitna jestem I dziecko glodze bo mi sie przewinal taki schemat ze 6 miesieczniak powinien jest 5x ...
Miemie Ty sie tak nie przejmuj tym glutenem
Ewa no plan dnia masz super juz chyba drugi raz chwale. Ja podalam wszystkie karmienia na dobe. Lila nie je w nocy dopiero kolo 6 a budzi sie o 8. Drzemki sa o 11 i o 15 tylko o roznej dlugosci, tez nie mam pojecia jak to wyregulowac. A Anielka je ile razy w sumie na dobe ? Moze ja zbyt ambitna jestem I dziecko glodze bo mi sie przewinal taki schemat ze 6 miesieczniak powinien jest 5x ...