reklama
no wiecie co, nie wytrzymaliśmy i przy okazji obrabiania dyni Fifol się załapał na oblizanie łyżeczki
Zobacz załącznik 515445
Zobacz załącznik 515445
mala.di
Fanka BB :)
hehe xP smakowalo mu chyba moja mama tylko raz niunce dala do lizniecia jabłuszko.
mamy karmiące w mieszany sposób, jak Wy to robicie ze wasze dzieci chcą butle?
ja mojej niuni probowalam wczoraj dac butle z kaszka i za nic jej nie chciala... dzis juz z butli ubylo jakies niecale 20ml ale zdecydowana wiekszosc wyladowala na sliniaczku zamiast w brzuszku...
mamy karmiące w mieszany sposób, jak Wy to robicie ze wasze dzieci chcą butle?
ja mojej niuni probowalam wczoraj dac butle z kaszka i za nic jej nie chciala... dzis juz z butli ubylo jakies niecale 20ml ale zdecydowana wiekszosc wyladowala na sliniaczku zamiast w brzuszku...
pamelcia100
mala.di moja herbatki z butli nie chciała ale moje mleko w butli bez problemu pije wiec to chyba o to chodzi
LeRemi
Mala.di ja moja glodem wzielam, zalapala bez problemu choc wczesniej nie chciala
mala.di Moja tez jest Na piersi I nie toleruje smoczkow a co najgorsze butelek...juz probowalismy Ty, avent z roznym przeplywem, canpol I babyono...takze chyba pozostaje dawac lyzeczka.
Pamelcia100 Twoje dziecię chociaż mamusi mleko chce ze smoka pociągnac , a z moja 2 razy dalo się ja oszukac a teraz juz sie zorientowala ze to nie jest cycek i sie bawi tylko smoczkiem :-/
LeRemi No my też na gloda ja meczylismy...wytrzymala 6h bez jedzenia i nadal krzyczala przy podawaniu butelki z moim mlekiem ...i sie poddalismy a Tobie ile to glodzenie zajelo ?
Te cycowe dzieci to jednak mocno problematyczne sa ;-)
Pamelcia100 Twoje dziecię chociaż mamusi mleko chce ze smoka pociągnac , a z moja 2 razy dalo się ja oszukac a teraz juz sie zorientowala ze to nie jest cycek i sie bawi tylko smoczkiem :-/
LeRemi No my też na gloda ja meczylismy...wytrzymala 6h bez jedzenia i nadal krzyczala przy podawaniu butelki z moim mlekiem ...i sie poddalismy a Tobie ile to glodzenie zajelo ?
Te cycowe dzieci to jednak mocno problematyczne sa ;-)
mala.di
LeRemi ja moja 2 i pol godziny dalam rade przetrzymac...i to naprawde z wielkim trudem, potem byl krzyk niesamowity, nie mialam serca dluzej jej meczyc....moze do niej w ogole nie dociera ze ta kasza to jedzenie jest i nie wie ze sie najesc moze nie wiem no. ale probujemy, dwa razy dziennie przyzwyczajac. moze kiedys zalapie. smoka załapala
kakakarolina
mala.di a po jakiego czorta podajesz kaszkę z butli. W życiu tego nie robiłam. Łyżeczką ją karm ma już prawie cztery miesiące powinna załapać
LeRemi
Nie pamietam dokladnie ile ja przetrzymalam ale byla juz na maxa glodna,splakana i to bylo przed spaniem na noc wiec zmeczona po calym dniu. Jak jej wlozylam smoka od butli do buzki to jeszcze go nacisnelam zeby to mleczko trysnelo no i wtedy zaskoczyla.
Ale kaszke butla? Do tego najlepsza lyzeczka
Ale kaszke butla? Do tego najlepsza lyzeczka
reklama
RatinaZ
A ja się muszę pochwalić,że kupiłam dzisiaj słoiczki...pierszą marchewkę,marchewkę z ziemniaczkiem,dynię z ziemniakami,zupkę i szpinak z ziemniakami...do tego z owoców:jabuszko,banany,brzoskwinie...wszytsko Hippa bio...jutro otworzę marchewkę i zobaczymy czy damy radę coś zjeść...Mam nadzieję,że z 3 łyżeczki wszamiemy...a potem wielka obserwacja kupki...