reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę dziecka czyli: co, kiedy, ile i jak...

reklama
ja zacznę też raczej za miesiąc najprędzej, ale zobaczymy co pediatra powie....

i może powie od czego zacząć

claudia, ariska, Wy chyba jeszcze karmicie piersią więc napewno musicie poczekać dłużej, jak się karmi samą piersią to dopiero w 6 miesiącu zaleca się zacząć wprowadzać inne pokarmy przy samej mieszance w 4 a jak jest jak się karmi mieszanie to nie wiem....

Mi na ostatnim szczepieniu pediatra powiedziała że jak Kamil skończy 4 miesiące to mam mu zacząć dawać po 50ml soczku jabłkowo-marchewkowego codziennie i starte jabłuszko. Czekam więc jeszcze miesiąc, wolę żeby jak najdłużej był karmiony piersią.

ariska dzieki, nie wiedzialam ze na glodniaka lepiej nic nie podawac...

Dziewczyny a czy po takim jedzonko trzeba dziecko podniesc do odbicia??i jak moj nadal ulewa po mlecku to po takim jedzonku tez bedzie ulewal?? i wlasnie kiedy dziecko przestaje odbijac??

My w polowie maja mamy szczepienie i cyba do tego czasu poczekam z wprowadzaniem nowych rzeczy bo poradze sie lekarki od czego i jak zaczac...

reklama
Super wątek ja też jestem zielona w te klocki, mam już kilka słoiczków ale na razie nic nie podawałam i jak na razie chyba będę czekać jak skończy 4 m-ce, no chyba że coś lekarka pozwoli

Do góry