reklama
ja też używam Ziajkiod 4tego miesiąca wolno jej używac. Wcześniej smarowałam się oliwką dla dzieci bo mnie moja kuzynka postraszyła, że w ciąży rozstepów nie miała za to po urodzeniu wyskoczyłyJa używam krem firmy Ziaja, narazie nie mam rozstepow :-)
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
:-)ja przy 1 dziecku nie używałam nic....i mi wyszły w 8 msc dopiero wczesniej zero....i to tylko na brzuchu jeden po prawiej stronie i wyglada to jak blizna po czymś albo po jakiejs operacji hmmm a tak to nie....na udach troche...ale teraz uzywam ZIAJA i zobaczymy. Moje koleżanki niektóre używały drogich kremów a i tak maja mega rozstepy a i znam takie co nie uzywały nic i nie maja...
KalaKRK
po urodzeniu...to pierszy raz w zyciu słysze o takim przypadQ
po urodzeniu...to pierszy raz w zyciu słysze o takim przypadQ
nooo...ja też się zdziwiłam, ale ona sporo schudła - 3 rozmiary chyba z 42 na 36/38 a szybki spadek wagi też chyba nie jest za dobry - tak samo jak szybki wzrost
Asheara
I can't get no sleep.
Rozstepy czesto pojawiaja sie dopiero po porodzie...
a co do wszystkich cudownych kremow - nie warto w to wierzyc... lepiej profilaktycznie tylko sie smarowac jakas oliwka badz balsamem, bo prawda jest taka, ze to sprawa genow, i komu maja wyjsc to wyjda mimo wszystkich cudownych specyfikow.
Ja smarowałam się całą ciąze, codziennie, i na poczatku 9 miesiaca pojawily sie ochydne rozstepy ktore po dzien dzisiejszy nabieraja coraz bardziej wyrazistego koloru i zachodza coraz dalej.. nie ma co.
a co do wszystkich cudownych kremow - nie warto w to wierzyc... lepiej profilaktycznie tylko sie smarowac jakas oliwka badz balsamem, bo prawda jest taka, ze to sprawa genow, i komu maja wyjsc to wyjda mimo wszystkich cudownych specyfikow.
Ja smarowałam się całą ciąze, codziennie, i na poczatku 9 miesiaca pojawily sie ochydne rozstepy ktore po dzien dzisiejszy nabieraja coraz bardziej wyrazistego koloru i zachodza coraz dalej.. nie ma co.
KalaKRK
bo prawda jest taka, ze to sprawa genow
Zgadzam sie całkowicie...a jak to jest z tym,że po urodzeniu sie pojawiają hmmm...bo jeszcze nigdy sie z takim zjawiskiem nie spotkałam...
reklama
Rozstepy czesto pojawiaja sie dopiero po porodzie...
Zgadzam się w 100%. Całą ciążę smarowałam się albo oliwką albo kremami przeciw rozstępom i obecnie mam cały brzuch pocharatany :-( Już nigdy więcej nie założę bikini niestety.