frez.ja1987
Fanka BB :)
Wiesz co, porównywanie klapsa (którego notabene nie popieram) do szarpania się po pijaku i gwałtu jest słabe. Jeżeli nie widzisz różnicy, to nic na to nie poradzę. Jeżeli faktycznie uważasz, że gorsze jest wyśmianie twojego"biednego" ubioru od bicia, szarpania, awantur i gwałtów to chyba faktycznie najlepiej będzie dla tego dziecka, żebyś je oddała. Bo Twoje priorytetowy życiowe mnie przerażają.Wiesz ,większość z nas dostawała lanie ..ale powiedz co bardziej boli ?dostac klapsa jak jest się niegrzecznym czy hyc wyśmiewanym w szkole właśnie przez swoje gorsze ubrania …masz racje ale dzieci często dorastające w spokojnych rodzinach i w biedzie często potem zapominają o tych priorytetach i bardziej są zawiedzione położeniem finansowym swoich rodziców … mój chłopak nie leje mnie młotkiem ,nie bije za byle co i codziennie ,tak uderzył mnie …ale chyba nie byłby aż tak okrutny żeby bić dziecko za to ze płacze ..zreszta dobra macie racje ciagle usprawiedliwiam .już tutaj kolejne usprawiedliwienie .wiec tak sobie myśle ..i wiem ze sama jestem zagubiona i wsm nawet nie wiem co robię czego chce itp wydaje mi się ze adopcja jest okej …