reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem pod wrażeniem dogłębnej analizy.
Jak na dłoni widać, ze nie wiesz o czym mówisz.
Nie martw się, zaczęłam już odkładać. Poza tym dzieci wychowane w patologii też niestety przejmują wzorce od rodziców i powielają większość schematów. Żaden pożytek jak się rozmnażacie🤷 będę tylko więcej podatków na was wszystkich płaciła, moja wielka niedola 😅
Jesteś po prostu okropna . Nie wiesz, a się wypowiadasz.

reklama
Nie martw się, zaczęłam już odkładać. Poza tym dzieci wychowane w patologii też niestety przejmują wzorce od rodziców i powielają większość schematów. Żaden pożytek jak się rozmnażacie🤷 będę tylko więcej podatków na was wszystkich płaciła, moja wielka niedola 😅

Ja wiem, ze dla nas już za późno ale może dzieci zdecydują się na emigracje? Kiedyś tej forsy zabraknie jak większość młodych wyjedzie za godnym życiem. A z pustego nawet Salomon nie naleje…

Kurza twarz ! Dlatego wybaczcie, ale dla takich powinna byc aborcja dostepna, albo lepiej wazektomia i podwiazanie jajnikow, aby te przypadki nie mialy możliwości na mnożenie...raz na zawsze skończyć to !

Ja wiem, ze dla nas już za późno ale może dzieci zdecydują się na emigracje? Kiedyś tej forsy zabraknie jak większość młodych wyjedzie za godnym życiem. A z pustego nawet Salomon nie naleje…
Ja mam poród w grudniu, zastanawiam się czy się nie wyprowadzić i nie urodzić dziecka w innym kraju. Bo tego długu zaciągniętego na socjale to prpraprawnuczeta nie spłacą. Ten kraj upadnie, Nowy Łagr jest na horyzoncie, trzeba uciekać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry