Nie miałabym sumienia żeby z tym żyć .Nie powinno się nikomu zabierać życia .@lola2412 ponawiam bo może nie zauważyłaś...?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Odmóżdżona widać jesteś od urodzenia
Przyganial kocioł garnkowi…
Mimimka89
To jest jakiś fejkowy wątek. Dziewczyno teraz rozbawiłaś mnie do łez. Serio!!! Chłop ledwo zaczął pracę nie macie swojego prywatnego kąta, tobie ZUS nie przelał kasy, myślisz o oddaniu dziecka które jest poniekąd z gwałtu... Doatalas miliony rozwiązań od dziewczyn ale ty sobie z nasz jaja robisz a nie oczekujesz pomocy. Co to jest tani remont? Co to jest tanie autko? Nie masz pieniędzy a porywasz się z motyka na słońce i zaczynasz od rzeczy najmniej istotnych. Idź kup auto za 800 zł zarejestruj na siebie dokonaj oplat i wkaldaj w niego co 2 tyg kasę bo tu stuka tam puka, zrób remont pokoju u rodziców w stylu retro ale nie biadol nam tu że nie masz pieniążków na życie bo ZUS nie przelał. Nie wiem czego ty chcesz.Według ciebie działanie to proszenie innych o pomoc .Przynajmmiej tyle wnioskuje z tego co właśnie napisałaś .Tak można od czasu do czasu poprosić ale nie ciagle .Nie podoba ci się to ze mam trochę inny pogląd na ta sytuacje i nie wyobrażam sobie stosowania się do rad typu „opieki społeczne są „ „sąsiedzi podwioza „ mówicie o odpowiedzialności a wasze zrozumienie tej odpowiedzialności sprowadza się tylko do proszenia .chyba nigdy więcej sie nie udzielę na takich forach ,chyba ze w sprawie fotelika itp ale wasze podejście do rozwiązywania problemów mnie przeraża,radzić komuś żeby stanął na nogi a tym samym tak naprawdę radzić tylko tyle aby zostać w miejscu dopóki ktoś się nie zgodzi pomoc .Bardziej myślałam o rozwiązaniach typu jak można zaoszczędzić ,co można zrobić żeby naprawić trochę związek ,jak np zainwestować w samochód ,jak zrobić tani remont a nie tylko rzucić ,prosic i czekać aż mi ktoś da pieniążki .
M
Ma_k
Gość
Ja się podzielę sorbetem mango za popcornProsze.
Za to jakie doborowe towarzystwo. Ty, ja, inne lebskie babeczki, piękna pogoda…
Lektura z cyklu „czy leci z nami pilot?”
Moge poprosić kulkę tych twoich lodów?
Skąd wiesz jaka jestem w stosunku do niego ? zresztą ,nie widzę potrzeby żeby kogoś obrażać ,chyba że sytuacja tego wymaga tak jak w tym przypadku .Czemu ty taka madra nie jestes do swojego partnera ?
Coffe18
Ooooo jak Doritosy serowe to chceKtoś chce popcorn?
Mam tez mentosy i Doritosy…
M
Ma_k
Gość
Jak będziesz pisać maile do mopsu/banku z taką interpunkcją jakiej używasz pisząc na forum to przysięgam, że nikt cie nie zrozumie. Musisz zacząć ćwiczyć pisanie bo auta jeszcze nie kupiłaś.Skąd wiesz jaka jestem w stosunku do niego ? zresztą ,nie widzę potrzeby żeby kogoś obrażać ,chyba że sytuacja tego wymaga tak jak w tym przypadku .
DarkAsterR
Ja się podzielę sorbetem mango za popcorn
Mam tylko solony, może być?
Poprosze sorbet, lubię mango.
Dzieki za pomysł, w drodze do domu kupie pudełko sorbeta dzieciakom. Tez im się spodoba.
proszę.
DarkAsterR
Ooooo jak Doritosy serowe to chce
Chcesz do nich salsę?
reklama
M
Ma_k
Gość
Teraz to muszę iść do sklepu! Narobiłaś prawdziwego smakaChcesz do nich salsę?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: