reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kobieto .Mieszkania nie znajduje się z dnia na dzień tak jak napisałaś przedtem jeśli to ty xd znalazłabym prace ,są tez wyjazdy za granice ,w tym roku miałam wyjeżdżać ;) a wtedy byłoby mnie spokojnie stać na potrzeby dla jednej osoby ;)
Chcesz wyjechać za granicę i jednocześnie podjąć studia w Polsce? Powodzenia w takim razie.

reklama
Po prostu właśnie wtedy tego nie chciałam robić bo miałam niedługo dni płodne .Ale on swoje .Niby założył i wgl ale skąd mogłam wiedzieć jak byłam pijana ?i tak zaufałam mu wtedy ale się okazało ze się pomyliłam .powinnam wtedy go zostawić ale nie wiedziałam jeszcze co o tym myśleć ..no a teraz to i tak po fakcie ..po prostu przemyśle wszystko i jakoś dam radę ,dziekuje za porady i te miłe jak i niemile komentarze .
No to dlaczego nie użyłaś tabletki po stosunku? Teraz piszesz, że powinnaś go zostawić ale, że wtedy nie wiedziałaś co myśleć, z kolei teraz już wiesz, gwałci cie bije a ty mu WYBACZYŁAŚ.🤦🤦🤦🤦

No to dlaczego nie użyłaś tabletki po stosunku? Teraz piszesz, że powinnaś go zostawić ale, że wtedy nie wiedziałaś co myśleć, z kolei teraz już wiesz, gwałci cie bije a ty mu WYBACZYŁAŚ.🤦🤦🤦🤦w
No to dlaczego nie użyłaś tabletki po stosunku? Teraz piszesz, że powinnaś go zostawić ale, że wtedy nie wiedziałaś co myśleć, z kolei teraz już wiesz, gwałci cie bije a ty mu WYBACZYŁAŚ.🤦🤦🤦🤦

Kobieto .Mieszkania nie znajduje się z dnia na dzień tak jak napisałaś przedtem jeśli to ty xd znalazłabym prace ,są tez wyjazdy za granice ,w tym roku miałam wyjeżdżać ;) a wtedy byłoby mnie spokojnie stać na potrzeby dla jednej osoby ;)
Mieszkania może nie znajdziesz z dnia na dzień ale pokój żeby wynająć? Wiem że sie da, kiedyś sama wynajmowałam i szybko się musiałam wyprowadzić ale był powód dlaczego ale jakoś udało praktycznie z dnia na dzień.

Wybaczyłam ale pisałam ze mam wątpliwości proszę was czytajcie ze zrozumieniem .A nie użyłam bo jeszcze wtedy nie byłam w pełni świadoma co się wtedy stało ,czasu nie cofnę .

Naprawdę baby zejdźcie już z tej dziewczyny...
Droga autorko, nie słuchaj rad na forum, udaj się po profesjonalna pomoc. Poczytaj o dorosłych dzieciach alkoholików, albo o współuzależnieniu. I hop do psychologa! I do mopsu po pomoc, do domu samotnej matki, szukaj pomocy gdzie sie da!
Do tego nie zwracaj uwagi na ludzi, którzy starają się wartościować Twoje problemy. Skoro dla ciebie dziecko to tragedia to tak jest i nikt nie ma prawa wciskać Ci na siłę, że dziecko to cud. Ludzie mają przekonanie, że wiedzą lepiej co dla ciebie najlepsze i probuja zawsze wciskać tobie swój własny punkt widzenia. Ale co wie o tobie obcy człowiek? Nic.
Dlatego do psychologa! I nie bój się prosić o pomoc!

Masz czas do porodu, żeby podjąć decyzję o adopcji, do tego czasu wiele może się zmienić. Daj sobie ten czas. Nie musisz teraz decydować.

Masz czas do porodu, żeby podjąć decyzję o adopcji, do tego czasu wiele może się zmienić. Daj sobie ten czas. Nie musisz teraz decydować.

Naprawdę baby zejdźcie już z tej dziewczyny...
Droga autorko, nie słuchaj rad na forum, udaj się po profesjonalna pomoc. Poczytaj o dorosłych dzieciach alkoholików, albo o współuzależnieniu. I hop do psychologa! I do mopsu po pomoc, do domu samotnej matki, szukaj pomocy gdzie sie da!
Do tego nie zwracaj uwagi na ludzi, którzy starają się wartościować Twoje problemy. Skoro dla ciebie dziecko to tragedia to tak jest i nikt nie ma prawa wciskać Ci na siłę, że dziecko to cud. Ludzie mają przekonanie, że wiedzą lepiej co dla ciebie najlepsze i probuja zawsze wciskać tobie swój własny punkt widzenia. Ale co wie o tobie obcy człowiek? Nic.
Dlatego do psychologa! I nie bój się prosić o pomoc!
Dziekuje …w końcu ktoś kto rozumie mój strach …właśnie szukałam numerów niebieska linia itp i myśle najpierw porozmawiać a potem zapytać o psychologa żebym mogła stale liczyć na wizyty pomagające w trudnym czasie ..

reklama
Dziekuje …w końcu ktoś kto rozumie mój strach …właśnie szukałam numerów niebieska linia itp i myśle najpierw porozmawiać a potem zapytać o psychologa żebym mogła stale liczyć na wizyty pomagające w trudnym czasie ..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry