reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozśmieszacze - dowcipy, obrazki, etcetera, na poprawę nastroju

reklama
Po ogłoszeniu wyroku tarzech więźniów idzie do więzienia na 25 lat. Pozwolono im wziąźć po jednej rzeczy, żeby im się nie nudziło. Po drodze w więźniarce roamawiają o tym, co ze sobą zabrali. Pierwszy mówi:
- Ja wziąłem farby, będę malował i czas mi jakos przeleci
Drugi mówi - A ja wziąłem karty, będę grał z kumplami w pokera i czas poleci.
Trzeci mówi:
- A ja wziąłem tampony higieniczne.
Tamci dwaj patrzą po sobie zdziwieni:
- A na co ci te tampony????
Trzeci uśmiecha sie przebiegle, i czyta z opakowania:
- No bo mogę jeździć konno, pływać, jeździc na rolkach......

Paweł mi to dziś rano opowiadał :sorry2:

Mąż wraca wcześniej z pracy w łóżku zastaje obcego mężczyznę i pyta
- A gdzie moja żona ?
przestraszony kochanek odpowiada:
- W łazience .....
Na to mąż chowając się do szafy prosi by kochanek nic nie mówił
Wchodzi żona do sypialni i mówi do kochanka
- Bierz mnie, pieprz, zerżnij aż się posikam
na to kochanek
Ty lepiej otwórz szafę to się zesrasz :-p

reklama
Do góry