reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozpakowany PAŹDZIERNIK 2016 <3

reklama
Ale cudeńka, gratulacje!

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

Aria ja uwazam ze bez komentarzy byłoby lepiej.
Dodajemy inf o porodzie, przebieg porodu i zdjecia mozna dodawac z czasem w tym samym poscie, edytując go, dopisujac date.
Nie chodzi o to ze ja z Papcia bede na 405 stronie tylko ze inne dziewczyny beda na 200 stronie i tam bedzie trudno dotrzec.
Gratulacje mozna pisac w wiadomosci prywatnej, mozna klikac "łąpka w góre" "kocham to" czy "super"

no wlasnie tak chcialam ... po prostu ten temat zmienie na gratulacje ;)
a z lista zaloze drugi :) ale to tylko czas znajde :)
postaram sie wieczorem albo jutro :)

Tekila ale nie tak. Bo się bałagan zrobi i nikt nie będzie się mógł niczego doszukać. .. stąd będzie osobny temat do gratulacji a osobny z danymi po rozpakowaniu...
Przykładowo ty urodzisz dasz nam znać ... wiadomo że każdy będzie gratulowal ale lepiej ci będzie ro znaleźć w odpowiednim temacie bo tu twój post się po prostu zgubi jak będziemy w jednym temacie prowadzić posty z porodówki i gratulacje :)

Tekila, juz nie zwalam winy na Arie zeby nie musiala sie tlumaczyc . Moze pisac nie potrafie, ale z czytaniem nie mam problemów. Temat zalozony z pierwszym postem, sugestie co do zalozonego tematu mozna bylo pisac na pw do moderatora, a nie zrobic z tematu nastepny ogolny z wszystkimi problemami, tak jak to robimy teraz :)
JASNO bylo tez napisane (przynajmniej ja głąb zrozumialam) zeby gratulacje skladac w osobnym watku, a tu pisac date, wage, itd
Bedziemy chcieli miec jakis porzadek to wszystko spadnie na jedna osobe , bedziemy pisac pw i zawracac glowe , komus kto tez czeka na porod i szykuje wyprawke.
Kto sie dostosował ?
A wiekszosc z nas to rozumiem Ty ?
Mozesz zalozyc temat z komentarzami...dla wiekszosci.

reklama
Do góry