jarana13
Aktywna w BB
Zupełnie jakbym czytała o swoim synku. W łóżeczku źle, w bujaczku dobrze tylko przez 5 minut, cycuś dobry, cycuś zły, na rączkach dobrze ale w chuście już jakby mniej. A co do spania i jedzenia to na zmianę z pieluszką, cały dzień co trochę. Nawet spacer nie pomagał.Dziewczyny, moja mała zrobiła się delikatnie mówiąc jakby złośliwa nie pospi w łóżeczku, teraz wnocy je częściej, nie śpi, potem rano i w dzień marudma, tylko śpi na raczkach. Jak ją zostawię na łóżku Góra 5 min później ona już kwili. Brzuszek ma miękki. Nie wiem czy ten skok czy co to, ale nie mam jak nawet się normalnie umyć czy zrobić cokolwiek. Ja wiem, że taki wiek. Ale wcześniej była rozpacz tylko wieczorem, w nocy zjadła raz czy dwa i spokojnie zasypiala. Potem rano spała i w dzień też była ok. A teraz coś się zmieniło. Wygląda na zdrową. Mam nadzieję, że jej się to zmieni z powrotem na lepsze
Wczoraj był chyba pierwszy dzień od chyba 2 tygodni kiedy było trochę lepiej a wieczorem zasnął trochę w łóżeczku.
Myślę, że to ten skok rozwojowy bo zaczął się śmiać na mój widok i to czasem w głos i widzę, że ma jakby większą świadomość, że te nóżki i rączki to są Jego. Dziwi się na dotyk różnych faktur i zimna.
Pocieszmy się, że to mimo wszystko dobry znak dzieci nam się rozwijają