reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

reklama
Mnie na nogach depilatorem za każdym razem boli, golę tylko łydki bo ud nie dałabym rady a co dopiero włosy łonowe.... Jesteś odważna, podziwiam!!!!

jejku, ja unikam niepotrzebnego bólu :) zresztą mojemu mężowi nie przeszkadza "nóżka jak u sarenki", natomiast staram się wygalać pod pachami, bo wydaje mi się że śmierdzę jak mam włosy :(
a depilator w miejscu intymnym to już hardcore :o ??? :o

Nie wiem jak wy ale ja wczoraj z mężem padliśmy jak w weesternie ;D Zjedliśmy obiadek koło 17-tej i miałam tyle planów co będę robiła w domu i figa z makiem położyliśmy się i zasneliśmy. Dopero pies nas po 19-tej obudził ja wstałam umyłam się, napiłam i poszłam dalej spać a meżunio jeszcze rundkę z pieskiem musiał zaliczyć :D :D :D wiec musiał z tym czekać do 21 ;D Za t ow nocy ciągłe przebudzenia miałam bo dzidzia się strasznie wierciła - chyba wyspana była hihi...

A ja sypiam coraz gorzej, juz przerzucenie sie z boku na bok to nie lada wyczyn,brzusio coraz cięższy i jak sie
z jednego boku na drugi przewracam to muszę go w łapska brac tak dla wygody!!
Moja mała tez fikała w nocy i wczoraj dała mamie do wiwatu w ciagu dnia!!

reklama
Niedługo wszystkie będziemy miały z górki!!
Dziewczyny zmieniacie suwaczki gdy gin wam mówi że dzidzia jest większa np. o 4-5 dni??

Do góry