reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roznosci

Wydaje mi sie ,że to zależy od szpitala.Moja koleżanka rodziła w Brzozowie i wogóle jej nie golili :)

A tak z innej beczki...wczoraj śniło mi sie,że jestem u gina,on robi mi usg(dość długo to trwa,ale czekam cierpliwie co powie.)Gin dokładnie jeżdzi głowicą po całym moim brzuchu i w końcu mówi:,,bardzo mi przykro ,ale tu nic nie ma tzn nie ma dziecka....to chyba była ciąża urojona...Obudziłam sie z płaczem,a potem długo nie mogłam zasnąć,czekając,aż dzidzia sie poruszy.Ufff .Jutro mam wizyte i mam nadzieje ,że gin mnie troche uspokoi.POzdrawiam :)

reklama
Aneta :) głowa do góry :) Wszytsko bedzie dobrze - jestem bardziej niż pewna :)

Z tym goleniem to faktycznie chyba tez sie golnę w domu, bo jak se przypomne jak mnie pani w windzie, w drodze na sale operacyjną goliła przed wyrostkiem.... brrrrrrrrr

Anetka tak mamy w naszych głowach poukładane, że w snach pojawiają sie nsze obawy i strachy
ale to tylko wytwór naszej wyobraźni na szczęscie!!

Ja już z mężusiem rozmawiałam co do golenia bo same z brzuszkami to chyba nie damy rady bedzie nam potrzebna pomoc :)

co do golenia i depilowania, to ja toleruje u siebie tylko wlosy na glowie, brwi i rzesy :-)
Reszta leci depilatorem (nogi, rece, bikini) i jednorazowka (pachy)....
Ciekawe jak dlugo dam jeszcze rade z tym sama:-)
Wiec mnie nie martwi golonko przedporodowe....
A co do snow, to tez dzisiaj mialam niezly koszmorek.
Snilo mi sie, ze urodzilam teki malenkie dziecko.... mialo moze z 5 cm. Ale bylo calkowicie rozwiniete, tylko ciagle gdzies je gubilam i musialam karmic zakraplaczem.....
Masakra...

Mnie też takie koszmary dopadają.. Zgadzam się z karolla w snach wychodzą nasze obawy, strachy itp. Nawet jeśli nie chcemy się do tego przyznać to po prostu boimy się nowej sytuacji :) A najgorsze jest to, że potem człowiek przeżywa te koszmary przez cały dzień, ja jestem potem strasznie płaczliwa i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.. Ale nic to! staram się sobie sama tłumaczyć, że to tylko sen :)
Pozdrowionka ;D

amothersdream7od.jpg

reklama
:) :) :)Misia to nie realne.... :laugh: Wczoraj rozmawialam z koleżanką wlaśnie urodziła córcie 56cm i 3450 opowiadała i karmila w szpitalu mala płakała 10 godzin a ona razem z nią jest polożną ale nie wiedziała co ma robić. :) :) :) W nocy oczywiście koszmar śnil mi się mój poród i golenie że mnie pochlastali jak świniaczka :( :( :(

Do góry