reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Sarinak Juz???? Zabki? Dopiero co rodzilas [emoji87]

Mi mala od dwoch dni swiruje nie kumam co jrst grane.
Najpierw w szpitalu wyla cale noce a w dzien spala. W domu ja przestawilismy na noc i dzien i 2-3 dni bylo dobrze a teraz znow sie budzi nienzjada mi eszystkiego. Tak jak sie budzila co 4h i zjadla ok 70-90ml tak teraz budzi sie conchwile i je po 40-50ml. I nic nie daje przetrzymanie jej dluzej. Nie ogarniam.....
Dzis ja wykapalismy sami i tak co 4 dni bedziemy ja kapac. Wszystko spoko tylko drze się jak jest naga i jak przebierana [emoji26]
Jej, a już myślałam, że tak lekko jest z malutkimi dziećmi... Może brzuszek jej dokucza i dlatego mniej je?
Ostatni marzec.
To dwa tygodnie przede mną. A skąd jesteś?

reklama
Tja, szybko zaczyna z zębami, dopiero 23 skończy 3 m-ce... To chyba rodzinne, moja siora miała pierwszy ząb jakoś w 2 mcu (a przynajmniej tak w domu mówią), a ja widzę jak się młody męczy i już w górę idą dwa dolne. Jeszcze do przebicia dziąsła trochę mają, ale "trudny" jest od 3 tygodni minimum a koło 7.02 mamy skoczyć na kolejne szczepienie:/ kompletnie mi to nie pasuje, może trochę przeciągnę, niech się chociaż przebiją.

Z tego co się orientuję, to jak już powstanie zamknięty temat dostaniemy linka na pw do niego albo od aniaslu albo od moderatorek, nie wiem na 100% bo nigdy nie byłam modem, ale jak laski na listopadówkach i październikówkach zakładały to jakoś tak to szło

W ogóle @Olineekg piękny nowy awatar [emoji7]

Ah dziękuje ale forum jakość psuje haha nie ogarniam [emoji39] w ogole zapomniałam Ci odpisać przepraszam, teraz mi się przypomniało [emoji3] fajnie, że masz już wszystko z takich rzeczy zamówione. Ja pare rzeczy kupiłam w jednym sklepie, inne znowu gdzieś indziej i teraz brakuje mi kilku. Miałam zamawiać na aptece Gemini ale w sumie to może na Allegro zamówię z innymi rzeczami i żeby za jednym razem wszystko było,nie mogę się zabrać jakoś do tego [emoji23]
Miałam pytać, które mebelki w końcu zamówiłaś? Te które ostatnie wstawiałaś na kwietniowki?[emoji3]

Tja, szybko zaczyna z zębami, dopiero 23 skończy 3 m-ce... To chyba rodzinne, moja siora miała pierwszy ząb jakoś w 2 mcu (a przynajmniej tak w domu mówią), a ja widzę jak się młody męczy i już w górę idą dwa dolne. Jeszcze do przebicia dziąsła trochę mają, ale "trudny" jest od 3 tygodni minimum a koło 7.02 mamy skoczyć na kolejne szczepienie:/ kompletnie mi to nie pasuje, może trochę przeciągnę, niech się chociaż przebiją.

Z tego co się orientuję, to jak już powstanie zamknięty temat dostaniemy linka na pw do niego albo od aniaslu albo od moderatorek, nie wiem na 100% bo nigdy nie byłam modem, ale jak laski na listopadówkach i październikówkach zakładały to jakoś tak to szło
Ok to czekamy na info. Biedny kurczę taki malutki, a już się z zębami musi męczyć [emoji849] ale przetrwacie to [emoji123]
Ah dziękuje ale forum jakość psuje haha nie ogarniam [emoji39] w ogole zapomniałam Ci odpisać przepraszam, teraz mi się przypomniało [emoji3] fajnie, że masz już wszystko z takich rzeczy zamówione. Ja pare rzeczy kupiłam w jednym sklepie, inne znowu gdzieś indziej i teraz brakuje mi kilku. Miałam zamawiać na aptece Gemini ale w sumie to może na Allegro zamówię z innymi rzeczami i żeby za jednym razem wszystko było,nie mogę się zabrać jakoś do tego [emoji23]
Miałam pytać, które mebelki w końcu zamówiłaś? Te które ostatnie wstawiałaś na kwietniowki?[emoji3]
Ja ostatecznie zamówiłam wszystko na allegro, bo mam smarta to mi się opłacało [emoji6] gemini mam wrażenie, że już wcale nie jest takie tanie [emoji16] o, jeszcze muszę kupić termometr. No i nie wiem czy laktator warto [emoji848] mebelki dokładnie tamte księżniczkowe, mają być koniec lutego/początek marca [emoji6]

Zamówiłam też dziś łóżeczko [emoji3059]

reklama
Ok to czekamy na info. Biedny kurczę taki malutki, a już się z zębami musi męczyć [emoji849] ale przetrwacie to [emoji123]Ja ostatecznie zamówiłam wszystko na allegro, bo mam smarta to mi się opłacało [emoji6] gemini mam wrażenie, że już wcale nie jest takie tanie [emoji16] o, jeszcze muszę kupić termometr. No i nie wiem czy laktator warto [emoji848] mebelki dokładnie tamte księżniczkowe, mają być koniec lutego/początek marca [emoji6]

Zamówiłam też dziś łóżeczko [emoji3059]

No właśnie powiem Ci, że też zwątpiłam w gemini trochę jak niektóre rzeczy widziałam tańsze w sklepie [emoji39] ja jakoś uznaje laktator za rzecz konieczną..może dlatego, że bardzo chciałabym karmić piersią i mam nadzieje, że może być pomocny w razie jakiś kłopotów [emoji5] termometr akurat już kupiłam [emoji3]
Jejku to pokoik będziecie mieć chyba dopiero gotowy na samą końcówkę co? Pokaż pokaż jakie w końcu łóżeczko wybrałaś?[emoji3]

Do góry