reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić

reklama
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie. No co za małpy!!! To pokazuje jak w dzisiejszych czasach ludzie są wychowani, brak empatii, zazdrość, i całe mnóstwo zła aż kipi... Mnie to przeraża.... Należę do osób, które mimo wychowania trochę twardą ręką ( tata policjant, mama pracowała w sądownictwie) zawsze wpajali mi empatię i pomoc innym... I widząc co się dzieje wokół mnie zawsze to bardzo przeżywam...

A więc witam się w ten mroźny, śnieżny, niedzielny poranek...
Zabieram się za obiadek dla moje czelotki, jeszcxe mam dziś gości na obiad. Będą kluski śląskie i roladki. A wy co dobrego gotujecie?
Co ja bym dala chociaż na tydzień żeby śnieg leżał. U nas już wiosna. Kurtki zimowe już po chowane.

Ja dzisiaj robię kotlety z drobiu w papirusie i do tego ziemniaczki pieczone.

Cześć! Napisałam właśnie mega długa wiadomość i mi się wszystko skasowało wrrrr! Więc przepraszam ale nie będę Was cytować [emoji20]
Tak w ogole to ja tez jestem za wątkiem zamkniętym jak najbardziej! I cieszę się, że o mnie pamiętałyście, dzięki [emoji8]
Paola daj znać co zamawiasz, może mi coś wpadnie do głowy. Ja totalnie jestem nieogarnięta nie wiem co jeszcze potrzebuje i co skąd zamówić [emoji23]
Nikolka cieszę się, że jak narazie wszystko w porządku, oby tak dalej! Bardzo za Was trzymam kciuki! [emoji8]
Marta jak tam nocka? [emoji5]
Rose co tam słychać? [emoji3]
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie nowe cykle, kurczę trochę tych brzuszków już jest do przejęcia a będzie jeszcze więcej za niedługo! Wierze, że w końcu posypią się tu same pozytywne testy, pamiętajcie, że jesteście już bliżej niż dalej [emoji5]
Jeśli o mnie chodzi to miałam kryzys przez dwa dni. Płacz o wszystko, masakra. Mam nadzieje, że to nie jest przedsmak trzeciego trymestru. W dodatku moje dziecko było tak dziwnie ułożone, jakoś tak bardzo na dole, że w ogole go nie czułam, tylko kopniaki wewnątrz.. więc o to też była histeria, że nie czuje ruchów na brzuchu [emoji20] a teraz właśnie leżę sobie w łóżku i jem śniadanko( tak to moja pora na sniadanie[emoji23][emoji23]) i czuje, że mój chłopczyk fika po całym brzuchu bo wszystko aż mi się trzęsie, nareszcie! [emoji173]️
My dziś jedziemy na obiad do moich rodziców wiec w końcu nie muszę gotować[emoji23] jutro mam wizytę także znowu czekam z niecierpliwością [emoji7]
A tak poza tym to nudy dziewczyny, nie wiem jak dotrwam do tego kwietnia! Muszę sobie wymyślić jakieś zajęcie [emoji23]
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę[emoji8]

Hejka wszystkim ale mielismy noc masakra. Tak jak byla spokojna caly czas wczoraj dala popalic. Zasnela po polnocy m z nia wqlczyl ja poleglam i zasnelam. Obudzila sie o 4 i potem o 7. Mama sie zajela Oliwerem i zrobila mu sniadanko a my spalismy do 11 z mala.

Ja mam problem z hemoroidami. Podczas porodu wylazly mi 4 i trochę się wchlonely ale przez zelazo ktore musze brac mam problem. Polecacie cos dobrego. Na razie smaruje sudocremem.

Zaraz was podczytam

Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczne

A ja siedzę i czekam na jedzonko [emoji23] mamie się zaspało hahah
IMG_20200119_135959_1.jpeg

reklama
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczne

A ja siedzę i czekam na jedzonko [emoji23] mamie się zaspało hahahZobacz załącznik 1070079

Właśnie chodzi o to ze lepiej mieć kogoś kto będzie płacić , fakt to miesięczne subskrypcje wiec się dużo nie straci ale jednak wole kogoś pewnego

Do góry