reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić

reklama
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie. No co za małpy!!! To pokazuje jak w dzisiejszych czasach ludzie są wychowani, brak empatii, zazdrość, i całe mnóstwo zła aż kipi... Mnie to przeraża.... Należę do osób, które mimo wychowania trochę twardą ręką ( tata policjant, mama pracowała w sądownictwie) zawsze wpajali mi empatię i pomoc innym... I widząc co się dzieje wokół mnie zawsze to bardzo przeżywam...

A więc witam się w ten mroźny, śnieżny, niedzielny poranek...
Zabieram się za obiadek dla moje czelotki, jeszcxe mam dziś gości na obiad. Będą kluski śląskie i roladki. A wy co dobrego gotujecie?
Co ja bym dala chociaż na tydzień żeby śnieg leżał. U nas już wiosna. Kurtki zimowe już po chowane.

Ja dzisiaj robię kotlety z drobiu w papirusie i do tego ziemniaczki pieczone.

Cześć! Napisałam właśnie mega długa wiadomość i mi się wszystko skasowało wrrrr! Więc przepraszam ale nie będę Was cytować [emoji20]
Tak w ogole to ja tez jestem za wątkiem zamkniętym jak najbardziej! I cieszę się, że o mnie pamiętałyście, dzięki [emoji8]
Paola daj znać co zamawiasz, może mi coś wpadnie do głowy. Ja totalnie jestem nieogarnięta nie wiem co jeszcze potrzebuje i co skąd zamówić [emoji23]
Nikolka cieszę się, że jak narazie wszystko w porządku, oby tak dalej! Bardzo za Was trzymam kciuki! [emoji8]
Marta jak tam nocka? [emoji5]
Rose co tam słychać? [emoji3]
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie nowe cykle, kurczę trochę tych brzuszków już jest do przejęcia a będzie jeszcze więcej za niedługo! Wierze, że w końcu posypią się tu same pozytywne testy, pamiętajcie, że jesteście już bliżej niż dalej [emoji5]
Jeśli o mnie chodzi to miałam kryzys przez dwa dni. Płacz o wszystko, masakra. Mam nadzieje, że to nie jest przedsmak trzeciego trymestru. W dodatku moje dziecko było tak dziwnie ułożone, jakoś tak bardzo na dole, że w ogole go nie czułam, tylko kopniaki wewnątrz.. więc o to też była histeria, że nie czuje ruchów na brzuchu [emoji20] a teraz właśnie leżę sobie w łóżku i jem śniadanko( tak to moja pora na sniadanie[emoji23][emoji23]) i czuje, że mój chłopczyk fika po całym brzuchu bo wszystko aż mi się trzęsie, nareszcie! [emoji173]️
My dziś jedziemy na obiad do moich rodziców wiec w końcu nie muszę gotować[emoji23] jutro mam wizytę także znowu czekam z niecierpliwością [emoji7]
A tak poza tym to nudy dziewczyny, nie wiem jak dotrwam do tego kwietnia! Muszę sobie wymyślić jakieś zajęcie [emoji23]
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę[emoji8]

Hejka wszystkim ale mielismy noc masakra. Tak jak byla spokojna caly czas wczoraj dala popalic. Zasnela po polnocy m z nia wqlczyl ja poleglam i zasnelam. Obudzila sie o 4 i potem o 7. Mama sie zajela Oliwerem i zrobila mu sniadanko a my spalismy do 11 z mala.

Ja mam problem z hemoroidami. Podczas porodu wylazly mi 4 i trochę się wchlonely ale przez zelazo ktore musze brac mam problem. Polecacie cos dobrego. Na razie smaruje sudocremem.

Zaraz was podczytam

Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczne

A ja siedzę i czekam na jedzonko [emoji23] mamie się zaspało hahah
IMG_20200119_135959_1.jpeg

reklama
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczne

A ja siedzę i czekam na jedzonko [emoji23] mamie się zaspało hahahZobacz załącznik 1070079

Właśnie chodzi o to ze lepiej mieć kogoś kto będzie płacić , fakt to miesięczne subskrypcje wiec się dużo nie straci ale jednak wole kogoś pewnego

Do góry