Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też już komplet użytkowników [emoji6]Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Co ja bym dala chociaż na tydzień żeby śnieg leżał. U nas już wiosna. Kurtki zimowe już po chowane.Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie. No co za małpy!!! To pokazuje jak w dzisiejszych czasach ludzie są wychowani, brak empatii, zazdrość, i całe mnóstwo zła aż kipi... Mnie to przeraża.... Należę do osób, które mimo wychowania trochę twardą ręką ( tata policjant, mama pracowała w sądownictwie) zawsze wpajali mi empatię i pomoc innym... I widząc co się dzieje wokół mnie zawsze to bardzo przeżywam...
A więc witam się w ten mroźny, śnieżny, niedzielny poranek...
Zabieram się za obiadek dla moje czelotki, jeszcxe mam dziś gości na obiad. Będą kluski śląskie i roladki. A wy co dobrego gotujecie?
Ja korzystam od brata więc już też komplet bo jeszcze używa mój brat i od bratowej wujek no i bratowa.Dziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Ja nie korzystam w ogóle, nawet się w cenach nie orientuję
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczneDziewczyny pytanie do was , ma któraś netflixa i chce się podzielić za opłata ? U mnie już każdy ma i maja już po 4 osoby a nie opłaca mi się samej kupić max pakietu i samej płacić
Ja niestety albo stety też mam z rodzicami i siostrą. Wiem że na allegro można kupić z kimś tylko nie wiem na ile to bezpieczne
A ja siedzę i czekam na jedzonko [emoji23] mamie się zaspało hahahZobacz załącznik 1070079