Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja jestem chętna na zamknięty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem za, w sumie rozmawiamy tu sobie o wszystkim i o niczym, często dość prywatnie i tylko w swoim gronie. Od dawna nikt się nie dopisuje, więc myślę, że to dobry moment, aby stworzyć sobie swoje prywatne forum, którego nikt nie będzie podczytywał [emoji6]Hehe do emerytury....
Mnie to najbliżej bo chyba najstarsza jestem...
Dziewczyny a nie myślałyście, żeby wątek zrobić prywatny?
Bo można wtedy więcej zdjęć i prywatnych info pisać, a tak to trochę ogólnikowo trzeba...
Jejku! W tym sezonie śniegu u nas jeszcze nie widzialam [emoji16] dobrze wiedzieć, że istnieją jeszcze takie cuda [emoji85]Dziękuję, wy mi najwięcej słońca dajecie, u nas dziś ponuro i śnieg Zobacz załącznik 1069818
Haha tak myślałam, że coś od świnki [emoji16] a zadałam to pytanie, bo jestem szczęśliwą mamą yorka od ponad 11 lat i nigdy nie zauważyłam żeby robiła coś takiego [emoji16] to są cudne pieski, chociaż nie wszystkie, zależy od charakteru. Moja jest przekochana [emoji3590]Hmm trudne pytania zadajesz [emoji23][emoji23] coś takiego jak świnia robi takie niby "chrapanie" nie wiem jak to opisać [emoji23][emoji23][emoji23]
Też mi się tak wydaje że chyba musi być lista, ale najlepiej zasięgnąć informacji u źródła [emoji106]Napiszę do aniaslu, ale chyba potrzebujemy listę dziewczyn, które będą miały dostęp do tematu
Ale boskie włosy [emoji7] efekt mega wow!Miałam się odezwać po fryzjerze.. Włosy super ale znów mam Skurcze. Nie wiem czy się niedługo nie wybierzemy do szpitala [emoji17]
Już nie daje rady, przecież nie przeszłam maratonu byłam tylko w spożywczym.
Nie wiem czy moje dziecko wie że to nadal nie jest dobry czas żeby rodzic..
Miałam wam tu wszystkim kochane odpowiedzieć ale nie mam siły
Co do zamkniętego to też jestem za ale musimy uwzględnić dziewczyny które się chwilowo nie odzywają bo mają zajęty czas a też tworzyły ten nasz wątek.
Wrzucam fotę włosów i dam znać później co dalej z nami, bardziej boli niż ostatnio tak że na skurczu nie wiem co mam zrobić, dam znać. Zobacz załącznik 1069871Zobacz załącznik 1069872Zobacz załącznik 1069873
Super, że wróciłaś, a tym bardziej, że chcesz zająć się tematem [emoji106]Spróbuję przejrzeć kilka stron wstecz i spisać nicki, wrzucę wam potem listę dziewczyn zanim napiszę do aniaslu i podpowiecie mi kogo dopisać postaram się po 21 przysiąść i to ogarnąć pod warunkiem że Hubi ładnie zaśnie
Ja po prostu czasem muszę odpocząć od wszystkiego, mam okropne wahania nastrojów i albo jestem w miarę ok, albo wyję jak bóbr i jest mi źle z samą sobą.Ja jestem za, w sumie rozmawiamy tu sobie o wszystkim i o niczym, często dość prywatnie i tylko w swoim gronie. Od dawna nikt się nie dopisuje, więc myślę, że to dobry moment, aby stworzyć sobie swoje prywatne forum, którego nikt nie będzie podczytywał [emoji6]Jejku! W tym sezonie śniegu u nas jeszcze nie widzialam [emoji16] dobrze wiedzieć, że istnieją jeszcze takie cuda [emoji85]Haha tak myślałam, że coś od świnki [emoji16] a zadałam to pytanie, bo jestem szczęśliwą mamą yorka od ponad 11 lat i nigdy nie zauważyłam żeby robiła coś takiego [emoji16] to są cudne pieski, chociaż nie wszystkie, zależy od charakteru. Moja jest przekochana [emoji3590]Też mi się tak wydaje że chyba musi być lista, ale najlepiej zasięgnąć informacji u źródła [emoji106]Ale boskie włosy [emoji7] efekt mega wow!
Jak masz te skurcze to może jedźcie to sprawdzić na IP. Tym bardziej po tym odpadnięciu kawałka czopa, żeby skontrolować szyjke...
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok i co najmniej te 10 tygodni żebyście posiedziały w dwupaku [emoji110]Super, że wróciłaś, a tym bardziej, że chcesz zająć się tematem [emoji106]
Wiem że pies każdy jest inny tak samo jak człowiek ale mam sąsiadkę która ma yorka i non stop chrumka[emoji23][emoji23][emoji23] w nocy jak jest cisza to słyszę go przez ścianę a jak szczeka to zamiast szczeka to piszczy jak piszczałka. [emoji23] Nie zniosłabym tego. Już męża uprzedziłam że jak mi z przezentuje yorka i chrumkanie nocą to się wyprowadzam.[emoji23]Ja jestem za, w sumie rozmawiamy tu sobie o wszystkim i o niczym, często dość prywatnie i tylko w swoim gronie. Od dawna nikt się nie dopisuje, więc myślę, że to dobry moment, aby stworzyć sobie swoje prywatne forum, którego nikt nie będzie podczytywał [emoji6]Jejku! W tym sezonie śniegu u nas jeszcze nie widzialam [emoji16] dobrze wiedzieć, że istnieją jeszcze takie cuda [emoji85]Haha tak myślałam, że coś od świnki [emoji16] a zadałam to pytanie, bo jestem szczęśliwą mamą yorka od ponad 11 lat i nigdy nie zauważyłam żeby robiła coś takiego [emoji16] to są cudne pieski, chociaż nie wszystkie, zależy od charakteru. Moja jest przekochana [emoji3590]Też mi się tak wydaje że chyba musi być lista, ale najlepiej zasięgnąć informacji u źródła [emoji106]Ale boskie włosy [emoji7] efekt mega wow!
Jak masz te skurcze to może jedźcie to sprawdzić na IP. Tym bardziej po tym odpadnięciu kawałka czopa, żeby skontrolować szyjke...
Bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok i co najmniej te 10 tygodni żebyście posiedziały w dwupaku [emoji110]Super, że wróciłaś, a tym bardziej, że chcesz zająć się tematem [emoji106]
Z tego co kojarzę to wypisałaś wszystkie udzielające się [emoji6] jedyne co to nie wiem, czy nie trzebaby zwrócić uwagę na wielkie litery, czyli np. MartaSx [emoji6]Nikolka1203, Martyna84, martasx, młoda1994, paola425, isasza4444, aneczka85_01, adzik, rosegold, madziolina_p, kotmonika87, misiajasia, Olineekg, fiddlee
Jeśli kogoś pominęłam proszę o podpowiedź (no i jeśli zrobiłam literówkę w nicku)
A może po prostu ma coś np. z przegrodą nosową? Te psy same z siebie nie chrumkają. Tę cechę posiadają psy z krótkim pyskiem, ale nie yorki [emoji16]Wiem że pies każdy jest inny tak samo jak człowiek ale mam sąsiadkę która ma yorka i non stop chrumka[emoji23][emoji23][emoji23] w nocy jak jest cisza to słyszę go przez ścianę a jak szczeka to zamiast szczeka to piszczy jak piszczałka. [emoji23] Nie zniosłabym tego. Już męża uprzedziłam że jak mi z przezentuje yorka i chrumkanie nocą to się wyprowadzam.[emoji23]
Spróbuję przejrzeć kilka stron wstecz i spisać nicki, wrzucę wam potem listę dziewczyn zanim napiszę do aniaslu i podpowiecie mi kogo dopisać postaram się po 21 przysiąść i to ogarnąć pod warunkiem że Hubi ładnie zaśnie
Dziewczyny jeśli nie macie nic przeciwko chętnie dołączę do Was. Przyznam że od początku Was podglądam i podczytuje, a wcześniej na wątku staraniowym. Ale nigdy nie miałam odwagi się ujawnić. Jestem po jednym poronieniu, którego bardzo przeżyłam. A aktualnie jestem w końcówce 30 tygodnia ciąży, z terminem na marzec. Przygarnięcie mnie po zamknięciu wątku?
Jak nie podpadniesz [emoji23]