młoda1994
Fanka BB :)
Ja też mam dni gdzie jestem nie źle swirnieta[emoji23][emoji23]A dziękuję, jestem taka "prosta baba ze wsi chociaż z miasta" i swirnieta. Aczkolwiek kiedy ktoś mi zarzuca że jestem nienormalna to się uśmiecham bo kiedy to ja powiedziałam że chce być normalna??!! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Absolutnie nie w końcu to "rozmowy o wszystkim i o niczym". Poza tym zgadzam się ja też tak tu "wroslam" że jak mam trudne chwile i gdzieś tam uciekam to zaraz tęsknię i wracam [emoji16] i też mam plan po ciąży ( no i zakupie "cziłały" [emoji1787]) dalej tu pozostać, na wieki wieków, za 20 lat będziemy się wspierać w wypełnianiu wniosków emerytalnych [emoji23][emoji23]
Co do dupka to narazie mam go brać w każdym cyklu aż do odwołania lub zaciazenia. Póki co dupek się sprawdza w 2giej połowie cyklu, gorzej z lekami na pierwszą ale z tym też zawalczymy [emoji16]
No tak wątek o wszystkim o niczym także jedyny wątek w swoim rodzaju na całym forum BB.
[emoji23][emoji23]Czilala[emoji23][emoji23] Ja marzyłam kiedyś o Yorku ale zrezygnowałam bo te "chrumpkanie" [emoji23]by mnie wykończyło.
Rozumiem choć ja też bym wolała caly czas brać na druga fazę cyklu bo wtedy wiem że na 100% @ będzie regularna. Ale ja tyle leków biorę że już bym chętnie wszystkie odstawiła ale niestety nie mogę.
Jeszcze zaś muszę przełożyć termin do szpitala ponieważ przez pierwsze 5 tygodni nie mogę brać chorobowego na kursie bo mnie wyrzuca z kursu. Jak nie urok to sra...a