reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
@MartaSx w Świebodzinie też kapali tylko na "życzenie" mamy a tak to nie i uważam że to było super bo ja np. Nie chciałam żeby małego kapali bo raz że ponoć zdrowo kilka dni po porodzie odczekać, dwa chciałam sama w domku.
@młoda1994 rozumiem bo ja też tyle łykam ze ciągle czekam aż zacznę świecić w nocy [emoji23] "chrumpkanie" wygrało dziś mój system [emoji1787]
@Martyna84 rozumiem, ale wiem też że czasami cuda się zdarzają. Przy staraniach o syna w jakiś gorszy dzień oglądalam tv (o porodach, in vitro itp. Bo i o czym) i trafiłam na reportaż z panią która 10 lat starała się o dziecko kilka razy po drodze poroniła, i wreszcie po tych 10 latach urodziła córkę. Pomyślałam wtedy że 1sze szacun niewiem czy bym miała tyle wytrwałości, dwa jaka ja jestem maluczka z tymi swoimi rozterkami, trzy skoro jej się wreszcie udało to czemu mi miałoby się nie udać, może mój dzień jeszcze nie nadszedł, i wreszcie nadszedł [emoji16]
Co do prywatności to ja już dawno opowiadałam się za [emoji16] nie mam nic przeciwko
@młoda1994 rozumiem bo ja też tyle łykam ze ciągle czekam aż zacznę świecić w nocy [emoji23] "chrumpkanie" wygrało dziś mój system [emoji1787]
@Martyna84 rozumiem, ale wiem też że czasami cuda się zdarzają. Przy staraniach o syna w jakiś gorszy dzień oglądalam tv (o porodach, in vitro itp. Bo i o czym) i trafiłam na reportaż z panią która 10 lat starała się o dziecko kilka razy po drodze poroniła, i wreszcie po tych 10 latach urodziła córkę. Pomyślałam wtedy że 1sze szacun niewiem czy bym miała tyle wytrwałości, dwa jaka ja jestem maluczka z tymi swoimi rozterkami, trzy skoro jej się wreszcie udało to czemu mi miałoby się nie udać, może mój dzień jeszcze nie nadszedł, i wreszcie nadszedł [emoji16]
Co do prywatności to ja już dawno opowiadałam się za [emoji16] nie mam nic przeciwko
Isasza4444
U nas jeszcze śniegu nie było wgl i chyva nie będzie [emoji29]Dziękuję, wy mi najwięcej słońca dajecie, u nas dziś ponuro i śnieg Zobacz załącznik 1069818
młoda1994
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]@MartaSx w Świebodzinie też kapali tylko na "życzenie" mamy a tak to nie i uważam że to było super bo ja np. Nie chciałam żeby małego kapali bo raz że ponoć zdrowo kilka dni po porodzie odczekać, dwa chciałam sama w domku.
Martyna84
To szybciutko dziewczyny zgłaszamy się i do dzieła.Napiszę do aniaslu, ale chyba potrzebujemy listę dziewczyn, które będą miały dostęp do tematu
Ja oczywiscie jeżeli mnie chcecie jestem bardzo chętna
młoda1994
Ja też jestem chętnaNapiszę do aniaslu, ale chyba potrzebujemy listę dziewczyn, które będą miały dostęp do tematu
nikolka1203
Miałam się odezwać po fryzjerze.. Włosy super ale znów mam Skurcze. Nie wiem czy się niedługo nie wybierzemy do szpitala [emoji17]
Już nie daje rady, przecież nie przeszłam maratonu byłam tylko w spożywczym.
Nie wiem czy moje dziecko wie że to nadal nie jest dobry czas żeby rodzic..
Miałam wam tu wszystkim kochane odpowiedzieć ale nie mam siły
Co do zamkniętego to też jestem za ale musimy uwzględnić dziewczyny które się chwilowo nie odzywają bo mają zajęty czas a też tworzyły ten nasz wątek.
Wrzucam fotę włosów i dam znać później co dalej z nami, bardziej boli niż ostatnio tak że na skurczu nie wiem co mam zrobić, dam znać.
Już nie daje rady, przecież nie przeszłam maratonu byłam tylko w spożywczym.
Nie wiem czy moje dziecko wie że to nadal nie jest dobry czas żeby rodzic..
Miałam wam tu wszystkim kochane odpowiedzieć ale nie mam siły
Co do zamkniętego to też jestem za ale musimy uwzględnić dziewczyny które się chwilowo nie odzywają bo mają zajęty czas a też tworzyły ten nasz wątek.
Wrzucam fotę włosów i dam znać później co dalej z nami, bardziej boli niż ostatnio tak że na skurczu nie wiem co mam zrobić, dam znać.
reklama
Podziel się: