Aneczka85_01
Fanka BB :)
@RoseGold jak tam Kochana? Jak córcia?
Jak z mężem? Wizyta coraz bliżej [emoji16]
@paola425 jak tam nasza ciezaroweczka dziś się miewa na "ostatniej prostej"? Ależ to leci[emoji16]
@Aneczka85_01 jak tam dzisiaj? Który dzień dupka? Tak sobie myślę że jak Ty masz podwójna dawkę to i @ będzie szybciej bo po odstawieniu spadek hormonu będzie szybszy?
@MartaSx jak tam dzisiaj się miewa ie cała rodzinka?? Jak się czujesz?
@nikolka1203 jak się czujesz i jak ogólne samopoczucie? Oszczędzasz się Kochana?
@adzik myślę że badania po 4 dniach to dobry pomysł. Nie bojaj 3mam kciuki żeby toxo wyszło ok. W końcu nam się wszystkim uda [emoji16]
@młoda1994 to takie ciężkie, ale nie zrozumie nikt kto nie przeszedł to tak jak że staraniami i walka o dziecko, nie rozumie kto nie przeszedł. Ja kiedyś zapytania o 2gie pow że chciałabym ale boję się znów leczenia bo było dla mnie no trauma, to zostałam shejtowana że co ja gadam to nie takie straszne a gadam tak bo jestem wygodna... Żadna z Pan się wypowiadajacych nie miała problemów ani z zajściem ani z donoszeniem ciąży... Uwierz ze to był jeden z tych razow kiedy miałam ochotę się rozryczec, potem wydrzec a na końcu kogoś uderzyć.
Jak dobrze liczę to 5 dzień dopiero . Ja mam taka nadzieje ze odrazu przyjdzie jak odstawię bo niechce długo czekać na wizytę w klinice [emoji23]