reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana.

Postanowione zrobimy badanie po 4 dniach.

Za niedługo muszę jeszcze zrobić progesteron i powtórzyć moja zmora toxoplazmoze bo coś to wynik również niepokoi...

Młoda miałaś moje drożność jajowodow ?
Jeśli mnie pytasz o drożność to nie nie miałam.

reklama
Żeś dziewczyny z rana. Tak jak sądziłam witam się w 1dc [emoji16]
Ojej! Przykro mi i tule mocno, ja to będę przeżywać dokładnie za tydzień. Już to wiem i czuję twoje emocje. Jakie to wszystko bezsensu. I powiedzenie ci, głowa do góry i do przodu, napewno nic nie zmieni, ale może da choć trochę ukojenia. Będziemy walczyć dalej!!!

A o tym dan dam dass nie słyszałam. Co to?
To jest odmiana der die das przez przypadki.
No to będę tylko używała do egzaminu i przy pisaniu. A później to już jak sobie przypomnę.

No właśnie najgorsze jest to że jak się pomyli tak jak napisałaś.

Ja nigdy nie byłam na Bawarii. A rozmawiałaś z mężem o powrocie do Pl?

Ja raczej chce tu zostać póki co nie mam zamiaru zmieniać zdania[emoji846]
Oj to żałuj, że nie byłaś na Bawarii, jest cudnie, klimat i bardzo mili ludzie. Inny standard życia. Mieszkałam swojego czasu na górze Niemiec i tam to jest nieba a ziemia w porównaniu do życia tutaj. Są też minusy, bo wszystko jest droższe, w szkołach trudniej, i skomplikowane. Ale jak mam mieszkać w Niemczech to wolę tutaj, tymbardziej, że mamy tu teściów.. To moje widoki.. IMG_20191219_075227_BURST001_COVER.jpg

A co do powrotu do Polski, to chyba nawet uda mi się w tym roku. Zobaczymy bardzo chce, ale też chyba będę musiała, mąż chyba zostanie tutaj jeszcxe jakiś czas. To u nas jest skomplikowane bardzo bo mąż zajmuje się takimi rzeczami, że w Polsce będzie miał ciężko, żeby jego firma prosperowała, a ja znowu powinnam wrócić bo zainwestowaliśmy w Polsce w nieruchomości i ktoś to wszystko musi ogarnąć, tak na odległość ciężko. To tak po krotce, ale jest to wszystko zagmatwane no i jestem w kropce, między młotem a kowadłem, tymbardziej, że starszy syn chce tu zostać, a młodszy chce do Polski do swoich kuzynów, dziadków ukochanych i koni....

@Martyna84 dziękuję Ci bardzo, razem zawsze raźniej ale może u Ciebie nie przyjdzie @ za tydzień i się miło zaskoczysz [emoji106]

Rozumiem że to trudne wybrać kraj, widoki piękne. Ooo konie [emoji237] sama bym wracała [emoji16]

@RoseGold jak tam Kochana? Jak córcia?
Jak z mężem? Wizyta coraz bliżej [emoji16]

@paola425 jak tam nasza ciezaroweczka dziś się miewa na "ostatniej prostej"? Ależ to leci[emoji16]

@Aneczka85_01 jak tam dzisiaj? Który dzień dupka? Tak sobie myślę że jak Ty masz podwójna dawkę to i @ będzie szybciej bo po odstawieniu spadek hormonu będzie szybszy?

@MartaSx jak tam dzisiaj się miewa ie cała rodzinka?? Jak się czujesz?

@nikolka1203 jak się czujesz i jak ogólne samopoczucie? Oszczędzasz się Kochana?

@adzik myślę że badania po 4 dniach to dobry pomysł. Nie bojaj 3mam kciuki żeby toxo wyszło ok. W końcu nam się wszystkim uda [emoji16]

@młoda1994 to takie ciężkie, ale nie zrozumie nikt kto nie przeszedł to tak jak że staraniami i walka o dziecko, nie rozumie kto nie przeszedł. Ja kiedyś zapytania o 2gie pow że chciałabym ale boję się znów leczenia bo było dla mnie no trauma, to zostałam shejtowana że co ja gadam to nie takie straszne a gadam tak bo jestem wygodna... Żadna z Pan się wypowiadajacych nie miała problemów ani z zajściem ani z donoszeniem ciąży... Uwierz ze to był jeden z tych razow kiedy miałam ochotę się rozryczec, potem wydrzec a na końcu kogoś uderzyć.

Ja walcze jak lew z zatkanym nosem. Jakieś takie oslabionko przed @. Ale póki co humor dobry słonko świeci [emoji16] zobaczymy jak po lamecie bo ona mnie zawsze trochę przygasza ale czego to się nie robi [emoji16][emoji41]

reklama
@Martyna84 dziękuję Ci bardzo, razem zawsze raźniej ale może u Ciebie nie przyjdzie @ za tydzień i się miło zaskoczysz [emoji106]

Rozumiem że to trudne wybrać kraj, widoki piękne. Ooo konie [emoji237] sama bym wracała [emoji16]
Wiesz, ja już przestałam wierzyć w cuda bo ciąża i dzieciątko to dla mnie cud, kosmos i wogóle, chyba mi muszą wystarczyc moje dwa chodzące skarby :p
A co do koni to jesteśmy fanami, najbardziej mąż i młody..
Jak jesteśmy w Polsce to wszystko kręci się wokół koni... A tu jak spędzamy wolne chwilę... Sanki i zabawa... Syn jest przeszczęśliwy

Załączniki

• IMG_20200105_152307.jpg
    IMG_20200105_152307.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 67
Do góry