Kotmonika87
Fanka BB :)
Witam się z rana po przerwie która była mi fizycznie niezbędna , przeprowadzka , malowanie 12 dni ciezkiej pracy A szanowny małżonek w pracy , do tego dzieciaki z glutem. Nie wiem kiedy minęło 3 tyg ...
W tym cyklu nic nie kontrolowalam, zero monitoringu, tylko lametta wg zalecenia gin. 3-8 Dzień cyklu. Miałam brać dupka od 17 dnia przez 10 dni ale w tym szaleństwie zapomniałam
Dziś 31 dzien cyklu, 12 dpo chyba cień cienia cienia na 10 tce ale nie nakręcam się już tych cieni cienia z cienia widziałam za dużo.
Nie miałam czasu myslec, zastanawiać się analizowac, wczoraj apka zasygnalizowala że dziś powinien być okres ale go nie ma =)
Drożności nie udało mi się umówić odmowa ze względu na zapalenie serca i anemie
Idę na 9 do kardiologa do kontroli zobaczymy co mi powie ciekawego.
Bety robić nie będę jeszcze kilka dni poczekam Ci by być już pewna ...
Gratuluję wszystkich ||
W tym cyklu nic nie kontrolowalam, zero monitoringu, tylko lametta wg zalecenia gin. 3-8 Dzień cyklu. Miałam brać dupka od 17 dnia przez 10 dni ale w tym szaleństwie zapomniałam
Dziś 31 dzien cyklu, 12 dpo chyba cień cienia cienia na 10 tce ale nie nakręcam się już tych cieni cienia z cienia widziałam za dużo.
Nie miałam czasu myslec, zastanawiać się analizowac, wczoraj apka zasygnalizowala że dziś powinien być okres ale go nie ma =)
Drożności nie udało mi się umówić odmowa ze względu na zapalenie serca i anemie
Idę na 9 do kardiologa do kontroli zobaczymy co mi powie ciekawego.
Bety robić nie będę jeszcze kilka dni poczekam Ci by być już pewna ...
Gratuluję wszystkich ||