Olineekg
Fanka BB :)
@Isasza4444 dokładnie zadbaj o siebie, czasami musi być taki moment w życiu, żeby się zatrzymać, przykro mi, że w taki drastyczny sposób, bo znam też takie bóle i też mnie zawsze bardzo nie pokoją, i najlepiej wtedy nie myśleć tylko spać, spać..
@MartaSx szkoda, że nie ma odwiedzin dzieci, ale już sobie wyobrażam tą radość w domku. Jak dziś u was?
@RoseGold super, że mała wraca już do zdrowia. A ty jak się czujesz?
@Aneczka85_01 współczuję Ci tych emocji, trzymam kciuki!!!
@Olineekg piękna suknie, będziesz miała trudny wybór, bo obie piękne. A wózek mega, kurcze jak moje dzieci były małe to nie było takich cudnosci, mam nadzieję, że zaniedługo to nadrobię
@nikolka1203 dobrze, że już lepiej, ale może na dniach jeszcze odwiedź lekarza, i dużo odpoczywaj.
A my wczoraj wykorzystaliśmy dzień pozytywnie, dziś i jutro mam nadzieję, że też się uda bamboszeniebo owu dopiero chyba dziś. Dziewczyny a jak wy miałyście z bólami owulacyjnymi, bo ja mam dziś trzeci dzień ( dziś najmocniejszy, nawet usiąść nie mogę, ani wstać) i owulacja jest wtedy kiedy one ustają, czy w trakcie, czy przed?. Jest tyle teorii, że nie wiadomo, ale jak to u was sie dzieje/ działo?
Miłej niedzieli Wam życzę![]()
Ja ból owulacyjny miałam jeden dzień.. od rana zaczynało mnie boleć kończąc wieczorem na takim bólu, że nie mogłam się ruszyć. Ale nie wiem czy ból jest jednoznaczny z owulacją w tym momencie bo nie robiłam testów owu, a staranki były dzień przed, w ten dzień i dzień po w tym cyklu w którym się udało [emoji5] ten Twój pozytywny test i bóle bardzo dobrze wróżą coś mi się wydaje [emoji3]