Olineekg
Fanka BB :)
@Isasza4444 dokładnie zadbaj o siebie, czasami musi być taki moment w życiu, żeby się zatrzymać, przykro mi, że w taki drastyczny sposób, bo znam też takie bóle i też mnie zawsze bardzo nie pokoją, i najlepiej wtedy nie myśleć tylko spać, spać..
@MartaSx szkoda, że nie ma odwiedzin dzieci, ale już sobie wyobrażam tą radość w domku. Jak dziś u was?
@RoseGold super, że mała wraca już do zdrowia. A ty jak się czujesz?
@Aneczka85_01 współczuję Ci tych emocji, trzymam kciuki!!!
@Olineekg piękna suknie, będziesz miała trudny wybór, bo obie piękne. A wózek mega, kurcze jak moje dzieci były małe to nie było takich cudnosci, mam nadzieję, że zaniedługo to nadrobię
@nikolka1203 dobrze, że już lepiej, ale może na dniach jeszcze odwiedź lekarza, i dużo odpoczywaj.
A my wczoraj wykorzystaliśmy dzień pozytywnie, dziś i jutro mam nadzieję, że też się uda bamboszenie bo owu dopiero chyba dziś. Dziewczyny a jak wy miałyście z bólami owulacyjnymi, bo ja mam dziś trzeci dzień ( dziś najmocniejszy, nawet usiąść nie mogę, ani wstać) i owulacja jest wtedy kiedy one ustają, czy w trakcie, czy przed?. Jest tyle teorii, że nie wiadomo, ale jak to u was sie dzieje/ działo?
Miłej niedzieli Wam życzę
Ja ból owulacyjny miałam jeden dzień.. od rana zaczynało mnie boleć kończąc wieczorem na takim bólu, że nie mogłam się ruszyć. Ale nie wiem czy ból jest jednoznaczny z owulacją w tym momencie bo nie robiłam testów owu, a staranki były dzień przed, w ten dzień i dzień po w tym cyklu w którym się udało [emoji5] ten Twój pozytywny test i bóle bardzo dobrze wróżą coś mi się wydaje [emoji3]