reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Super, ze Ci się udało samej, ale u doradcy jest ogólnie najlepiej, bo poza tym, ze oni się zajmują wszystkim za nas, to mają swoje znajomosci, proponują swoje stawki, No i przede wszystkim wybierają najlepszą opcję.
Jako ex doradca kredytowy też polecam znaleźć kogoś ogarniętego w temacie.
Ja na szczęście mam nadzieję że do placówki bankowej już nie wrócę, za dużo zdrowia poświęciłam pracy.. Nie było warto.
To jeszcze tyle czasu [emoji23]
Tydzień jakoś zleci, postaraj się skupić na czymś innym i myśleć pozytywnie a my tu będziemy mocno trzymać kciuki [emoji3590]

Witam się z rana dziewczyny.
Wybaczcie Wczoraj mnie wcielo bo niewiem co się stało ale po południu zaczęła mnie bolev głowa, zaczęłam czuć takie ciśnienie srodczaszkowe że masakra myślałam że padne, wycielo mnie wgl z życia, mój m szybko poleciał do apteki po viscin wyciąg z liści jemioly na zbicie ciśnienia i dop to zaczęło pomagać ale byłam już tak wyczerpana że o 20 padłam. Najpewniej toefekt przepracowania i mnóstwa sreu w ost czasie: praca, pogrzeb, problemy rodzinie a i starania nie są łatwe. Od dawna wiedziałam że muszę zwolnić, co rusz moje cialo mi o tym mówiło, ale wiecznie to dokladalam na później-jeszcze tylko ten miesiąc itp. , a zwolnie jak zajde, a po ciąży itp. I dop wczoraj zrozumiałam że nie mam na co czekać, muszę zwolnić, już teraz. Wczoraj przerazi łam się na tyle że ja fobka szpitalna byłam o krok od wpakowania się na tylną kanapę auta i wyjazdu na sor. Dziś czuję się lepiej, choć spałam jak susel id 20 do 7. I patrzę na wszystko pozytywniej i mimo iż nigdy nie chciałabym znowu tak się czuć bo nienawidzę tracić kontroli to cieszę się że tak się stało, bo inaczej w życiu bydo mnie nie dotarło że nie będę mogła dbać o wszystkich dookoła jeśli nie zadbam o siebie. Niby prosta prawda a czasami tępy łep w Pogoni jej nie przyjmuje.

@MartaSx 3mam kciuki wywalczycie [emoji106] moj synek w szpitalu mało przybieral i pow mi że jak to się nie zmieni to zostaniemy dłużej to go przystawialam co godz i "zassal" i przybrał [emoji16] 3mam kciuki za poniedziałkowy powrót.

@nikolka1203 dobrze ze czujesz się lepiej ale proszę oszczędzaj się. Możesz tylko ruszać palcem żeby pisać na forum i przeglądać strony "dzieciowe" [emoji16] no dobra i siku też Ci wolno iść [emoji16] oby ból głowy minął, jak dzisiaj?

@Aneczka85_01 to się nam emocje znowu szykują. Ja to nie widzę innej opcji jak to że Ty właśnie jesteś w trakcie przejmowania brzuszka Martusi [emoji16][emoji8]

@Olineekg to intensywny czas wam się szykuje, nawet nie zauważysz kiedy będzie lato [emoji16] 3mam kciuki za szybkie i sprawne ogarnięcie kredytu. Suknie są mega boskie. Wózek cudny i to już takie wow realne jak wozio w domu [emoji2956]

@Martyna84 dla mnie absolutnie pozytyw, mam nadzieję że po bamboszone [emoji16]

@RoseGold jak tam dzisiaj u was? Jak córcia i jak Ty się masz?

@paola425 10% to naprawdę spora różnica. Też bym tak zrobiła.

@Sarinak to super że się zalapalas na mdm. To dużo korzystniejsze. A jak tam wam nicka minęła? Pospalas?

@fiddlee co tam u Ciebie? Jak po ślubie? Poszalalas? Pewnie jeszcze odsypiasz [emoji16]

Wybaczcie Wczoraj mnie wcielo bo niewiem co się stało ale po południu zaczęła mnie bolev głowa, zaczęłam czuć takie ciśnienie srodczaszkowe że masakra myślałam że padne, wycielo mnie wgl z życia, mój m szybko poleciał do apteki po viscin wyciąg z liści jemioly na zbicie ciśnienia i dop to zaczęło pomagać ale byłam już tak wyczerpana że o 20 padłam. Najpewniej toefekt przepracowania i mnóstwa sreu w ost czasie: praca, pogrzeb, problemy rodzinie a i starania nie są łatwe. Od dawna wiedziałam że muszę zwolnić, co rusz moje cialo mi o tym mówiło, ale wiecznie to dokladalam na później-jeszcze tylko ten miesiąc itp. , a zwolnie jak zajde, a po ciąży itp. I dop wczoraj zrozumiałam że nie mam na co czekać, muszę zwolnić, już teraz. Wczoraj przerazi łam się na tyle że ja fobka szpitalna byłam o krok od wpakowania się na tylną kanapę auta i wyjazdu na sor. Dziś czuję się lepiej, choć spałam jak susel id 20 do 7. I patrzę na wszystko pozytywniej i mimo iż nigdy nie chciałabym znowu tak się czuć bo nienawidzę tracić kontroli to cieszę się że tak się stało, bo inaczej w życiu bydo mnie nie dotarło że nie będę mogła dbać o wszystkich dookoła jeśli nie zadbam o siebie. Niby prosta prawda a czasami tępy łep w Pogoni jej nie przyjmuje.

Jakoś tak się mówi, ze nieważne środki, ważny efekt końcowy. Trzymajmy się tego, ze tak jest właśnie u Ciebie. Musisz zwolnić, bo bardzo możliwe, ze to chociażby blokuje Cię w zajściu w ciążę. No i mimo wszystko marsz do lekarza. Mierzysz ciśnienie regularnie?
Dobrze ze jest lepiej, dobrze, ze odespałaś. Ale teraz nam zacznij dbać o siebie. Może lekarz i jakieś L4 na kilka dni?

U nas lepiej. Dziecko dziś już wstało i zjadło pierwszy posiłek. Tzn kilka łyżek płatków z mlekiem, ale to i tak sukces. Odżyła trochę, wczoraj nie mówiła nic, a dzisiaj z radości zaczyna się już rozkręcać[emoji85]

O jeju! Wiem, że ciężko jest zwolnić jak człowiek ma dużo na głowie i jakiś swój rytm wyrobiony ale mysle, że u Ciebie już najwyższy czas na to kochana.. a może właśnie tylko dlatego starania nie wychodzą? Może faktycznie wczorajsze gorsze samopoczucie miało dać Ci do zrozumienia, że pora odetchnąć. Od dzisiaj proszę wyluzować!!! [emoji5]

@MartaSx 3mam kciuki wywalczycie [emoji106] moj synek w szpitalu mało przybieral i pow mi że jak to się nie zmieni to zostaniemy dłużej to go przystawialam co godz i "zassal" i przybrał [emoji16] 3mam kciuki za poniedziałkowy powrót.

@nikolka1203 dobrze ze czujesz się lepiej ale proszę oszczędzaj się. Możesz tylko ruszać palcem żeby pisać na forum i przeglądać strony "dzieciowe" [emoji16] no dobra i siku też Ci wolno iść [emoji16] oby ból głowy minął, jak dzisiaj?

@Aneczka85_01 to się nam emocje znowu szykują. Ja to nie widzę innej opcji jak to że Ty właśnie jesteś w trakcie przejmowania brzuszka Martusi [emoji16][emoji8]

@Olineekg to intensywny czas wam się szykuje, nawet nie zauważysz kiedy będzie lato [emoji16] 3mam kciuki za szybkie i sprawne ogarnięcie kredytu. Suknie są mega boskie. Wózek cudny i to już takie wow realne jak wozio w domu [emoji2956]

@Martyna84 dla mnie absolutnie pozytyw, mam nadzieję że po bamboszone [emoji16]

@RoseGold jak tam dzisiaj u was? Jak córcia i jak Ty się masz?

@paola425 10% to naprawdę spora różnica. Też bym tak zrobiła.

@Sarinak to super że się zalapalas na mdm. To dużo korzystniejsze. A jak tam wam nicka minęła? Pospalas?

@fiddlee co tam u Ciebie? Jak po ślubie? Poszalalas? Pewnie jeszcze odsypiasz [emoji16]

Oj chciałabym chciała przejąć ten brzuszek po tej ślicznej Amelci [emoji8]

@RoseGold super że młoda już się rozkręca to oznaka powrotu do zdrowia [emoji16]

@RoseGold @Olineekg na l4 nie mam szans bo u nas w pracy takie rzeczy są jak swiecona woda dla diabła, i albo będą się mscic albo zwolnia - oczywiście inny powód znajdą. Ale nie martwcie się teraz na szczęście mam taki grafik że do końca miesiąca pracuje pod rząd nie więcej jak dwie nocki, tzn. Mam np. 2 nocki dzień wolny 2 nocki 2 dni wolne itp. To dam radę gorzej jak dają 5,6,7,8 lub tragicznie 10,11 nocek pod rząd a po tym tylko 1 dzień wolny także ten grafik to luksus.
Możecie mieć rację że to do jakiego stanu doprowadziłam swój organizm może mnie blokować obiecuję jak to mówi quczaj "ukochac siebie" i już będę dla siebie dobra. [emoji106]
I chyva muszę zacząć mierzyć ciśnienie bo tego nie robiłam bo wcześniej nie uważałam że mam z tym problem.

@Aneczka85_01 no to ustalone [emoji16] ja trzymam kciuki i czekamy do weekendu [emoji3590]

@Isasza4444 dokładnie zadbaj o siebie, czasami musi być taki moment w życiu, żeby się zatrzymać, przykro mi, że w taki drastyczny sposób, bo znam też takie bóle i też mnie zawsze bardzo nie pokoją, i najlepiej wtedy nie myśleć tylko spać, spać..

@MartaSx szkoda, że nie ma odwiedzin dzieci, ale już sobie wyobrażam tą radość w domku. Jak dziś u was?

@RoseGold super, że mała wraca już do zdrowia. A ty jak się czujesz?

@Aneczka85_01 współczuję Ci tych emocji, trzymam kciuki!!!

@Olineekg piękna suknie, będziesz miała trudny wybór, bo obie piękne. A wózek mega, kurcze jak moje dzieci były małe to nie było takich cudnosci, mam nadzieję, że zaniedługo to nadrobię :p

@nikolka1203 dobrze, że już lepiej, ale może na dniach jeszcze odwiedź lekarza, i dużo odpoczywaj.

A my wczoraj wykorzystaliśmy dzień pozytywnie, dziś i jutro mam nadzieję, że też się uda bamboszenie :p bo owu dopiero chyba dziś. Dziewczyny a jak wy miałyście z bólami owulacyjnymi, bo ja mam dziś trzeci dzień ( dziś najmocniejszy, nawet usiąść nie mogę, ani wstać) i owulacja jest wtedy kiedy one ustają, czy w trakcie, czy przed?. Jest tyle teorii, że nie wiadomo, ale jak to u was sie dzieje/ działo?
Miłej niedzieli Wam życzę :)

reklama
@RoseGold super że młoda już się rozkręca to oznaka powrotu do zdrowia [emoji16]

@RoseGold @Olineekg na l4 nie mam szans bo u nas w pracy takie rzeczy są jak swiecona woda dla diabła, i albo będą się mscic albo zwolnia - oczywiście inny powód znajdą. Ale nie martwcie się teraz na szczęście mam taki grafik że do końca miesiąca pracuje pod rząd nie więcej jak dwie nocki, tzn. Mam np. 2 nocki dzień wolny 2 nocki 2 dni wolne itp. To dam radę gorzej jak dają 5,6,7,8 lub tragicznie 10,11 nocek pod rząd a po tym tylko 1 dzień wolny także ten grafik to luksus.
Możecie mieć rację że to do jakiego stanu doprowadziłam swój organizm może mnie blokować obiecuję jak to mówi quczaj "ukochac siebie" i już będę dla siebie dobra. [emoji106]
I chyva muszę zacząć mierzyć ciśnienie bo tego nie robiłam bo wcześniej nie uważałam że mam z tym problem.

@Aneczka85_01 no to ustalone [emoji16] ja trzymam kciuki i czekamy do weekendu [emoji3590]

Jak to się mówi.. lepiej późno niż wcale! Mam nadzieje, że to będzie kluczem do Waszego sukcesu tylko musisz się stosować do zaleceń ale widzisz.. nawet grafik sprzyja więc musisz wyluzować! [emoji5]

Do góry