Sukienka pieewsza boska.
Nikolka a Ty jak siebczujesz?
A u Was jak? Działacie? Karmicie się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sukienka pieewsza boska.
Oj tak, a był przez chwilę taki martwy czas tutaj [emoji849]To jest niesamowite jak nam forum znowu nabrało tempa i bardzo się cieszę że znów nas tu tyle [emoji16]
U mnie lepiej tylko drugi dzień męczę się z bólem głowy, aż mi się jeść nie chce. Dziś się zmusiłam do jednego talerza zupy i nawet ciasto mnie nie kusi. Leżę z mrozonymi warzywami na głowie [emoji21]Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]
@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]
@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.
@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.
@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?
@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]
@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?
@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]
@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]
Pamiętam to uczucie po zabiegu.No wlasnie teraz je urodzilam ale zostalo cos tam. Usypiali mnie. Widzialam jakies kolorowe kwadraciki. F a jne to bylo [emoji23]
Suknia przepiękna i wózek też, ale faktycznie namnozylo ci się teraz tych zadańZnowu naprodukowałyście postów [emoji33]
Marta cieszę się, że dochodzisz do siebie, o złych momentach szybko zapomnisz jestem pewna przy takim skarbie [emoji5]
Sukienka załatwiona [emoji3] paola pytałaś kiedy ślub-13.06 [emoji7] jestem zadowolona bo ostateczną decyzje co do sukienki mogę podjąć miesiąc przed ślubem, mam jedną jedyną przymiarkę 13.05[emoji5] wiem na pewno, że dół będzie muślinowy bo wcześniej już kiedyś byłam w tym salonie i przymierzalam kiecki także już wtedy sobie wybrałam. A jeśli chodzi o górę to już kwestia tego która będzie najwygodniejsza.
Mam wybrane dwie opcje [emoji5]
Zobacz załącznik 1066936
Zobacz załącznik 1066937
Już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam furę! [emoji3] Boże ale jestem zachwycona, serio. Cieszę się jakbym nie wiem co kupiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1066938
Zobacz załącznik 1066939
Zobacz załącznik 1066940
Kochana już coraz lepiej, Skurcze się wyciszyly żadnych niepokojących oznak nie ma, biorę końskie dawki magnezu, trochę nospy i leżę.Sukienka pieewsza boska.
Poradzi sobie, najpierw musi naprodukować tyle ile jej potrzeba [emoji4] podobno na 3 dzień jest już lepiej także trzymam kciuki [emoji3590]Przystawiam ja co 3 godz. Odruch ssania ma dobry ale nie wiem czy jej cos leci czy nie. Walczymy. Nie wiem koedy nas wypisza moze w poniedzialwk
No tak, poniedziałek, pisałaś[emoji85] ale to takie niesamowite w sumie, ze będziesz znała dokładnie datę poczęcia swojego dziecka staraj się do poniedziałku wychillowac, jeśli to w ogóle możliwe[emoji85]
Sukienki śliczne! Ale jakbym miała wybrać, to brałabym pierwszą.
Wózek tez super, prezentuje się bardzo ładnie, wyglada na kompaktowy i kolor bardzo ładny
I faktycznie u Was na wariackich papierach, zaraz poród, chwilę później ślub, do lipca nudzić Wam się nie będzie
Fajna sprawa lekcja tańca ale ja bym już tego nie ogarnęła szczególnie teraz [emoji23] my też będziemy mieć sajgon po ślubie tyle, że z małym dzieckiem [emoji23] do końca sierpnia musimy się wyprowadzić z mieszkania, po ślubie też ogarnąć kredyt i kupić coś swojego.. ale kiepsko to widzę, ciężko u nas w mieście o jakieś fajne mieszkanko wiec pewnie skonczy się na tym, że będziemy mieszkac przez jakiś czas z babcią póki czegoś nie znajdziemy[emoji23] No cóż.. najbardziej boje się tego kredytu, jestem kompletnie zielona i nie wiem co jak i gdzie załatwić, także ten rok będzie dla nas nie tylko piękny ale też szalony [emoji39] fajnie, że Wy już macie to za sobą-zazdroszczę [emoji3]Oj pamiętam tą gonitwę... My ślubowalismy pod koniec kwietnia i póki był stary rok to był spokój, a po nowym roku wszystko nabrało tempa, wszystko na już... My jeszcze dorzuciliśmy lekcje tańca, bo ja się uparłam na piękną choreografię. No i nawet nie wiem kiedy mi te pierwsze 4 miesiace nowego roku wtedy zleciały, po ślubie zaczął się sajgon z domem, najpierw załatwianie kredytu, później urządzanie. Pamiętam, że 2018 był dla mnie piękny, ale bardzo ciężki [emoji16]
A wózek zamawiałam z internetu bo był tańszy o 10%, a w sklepach stacjonarnych proponowali nam max. 5% rabatu [emoji6]
To fakt! Przez ostatnie dni dużo się tu dzieje [emoji5] oby tak dalej [emoji5]To jest niesamowite jak nam forum znowu nabrało tempa i bardzo się cieszę że znów nas tu tyle [emoji16]
Wywalczycie-zobaczysz! Trzymam kciuki dziewczyny! [emoji8]Przystawiam ja co 3 godz. Odruch ssania ma dobry ale nie wiem czy jej cos leci czy nie. Walczymy. Nie wiem koedy nas wypisza moze w poniedzialwk
Jejku cieszę się, że u Was dobrze oby tak już do końca [emoji5]U mnie lepiej tylko drugi dzień męczę się z bólem głowy, aż mi się jeść nie chce. Dziś się zmusiłam do jednego talerza zupy i nawet ciasto mnie nie kusi. Leżę z mrozonymi warzywami na głowie [emoji21]Pamiętam to uczucie po zabiegu.
I pamiętam jak było mi wstyd jak położna zapytała jak się czuję a ja jeszcze taka nacpana tym znieczuleniem "Zajebiscie" [emoji23]
To było najglupsze co mogłam powiedziećSuknia przepiękna i wózek też, ale faktycznie namnozylo ci się teraz tych zadań
Abyś się dobrze czuła to wszystko potoczy się po waszej myśli [emoji3590]Kochana już coraz lepiej, Skurcze się wyciszyly żadnych niepokojących oznak nie ma, biorę końskie dawki magnezu, trochę nospy i leżę. Poradzi sobie, najpierw musi naprodukować tyle ile jej potrzeba [emoji4] podobno na 3 dzień jest już lepiej także trzymam kciuki [emoji3590]
A mała jest tak śliczna że mogłabym na nią patrzeć godzinami. Nawet Grzeskowi pokazywałam nowego forumowego bobaska i też kazał przekazac że piękna [emoji8]