reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny z rana [emoji2956] normalnie spać nie mogłam od tych emocji [emoji41]

@MartaSx jak tam dzisiaj Kochana silna kobieto?[emoji16]

@nikolka1203 już dzisiaj trochę spokojniej? Leżysz i odpoczywasz?
Co do tego to nie głupie, ja często też %%% żeby się rozluźnić przy staraniach o syna no na głowę można było dostać.

@RoseGold jak tam nocka w szpitalu? Jak się czuje Twoje dzielę dziecię? A Ty?.

@paola425 jak tam? Jakie plany na dziś?

@Aneczka85_01 jak humor i nastawienie? Ja Ci wysyłam pozytywne fluidy [emoji2956][emoji41][emoji16]

@Sarinak jak nocka? Kochane maleństwo dało pospać?

@Martyna84 jak nocka minęła? Dorwalas swojego m?! [emoji41]

@fiddlee jak weekendzik mija?
P. S. Wiecznie mi zjada jedno "e" w Twoim nicku [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja zaraz jadę plądrowac sklepy zanim tłumy wylegna na miasto [emoji23][emoji23] muszę zrobić sobie jedzeniowy przetrwalnik okresowy [emoji41]
U mnie lepiej tylko drugi dzień męczę się z bólem głowy, aż mi się jeść nie chce. Dziś się zmusiłam do jednego talerza zupy i nawet ciasto mnie nie kusi. Leżę z mrozonymi warzywami na głowie [emoji21]
No wlasnie teraz je urodzilam ale zostalo cos tam. Usypiali mnie. Widzialam jakies kolorowe kwadraciki. F a jne to bylo [emoji23]
Pamiętam to uczucie po zabiegu.
I pamiętam jak było mi wstyd jak położna zapytała jak się czuję a ja jeszcze taka nacpana tym znieczuleniem "Zajebiscie" [emoji23]
To było najglupsze co mogłam powiedzieć
Znowu naprodukowałyście postów [emoji33]
Marta cieszę się, że dochodzisz do siebie, o złych momentach szybko zapomnisz jestem pewna przy takim skarbie [emoji5]
Sukienka załatwiona [emoji3] paola pytałaś kiedy ślub-13.06 [emoji7] jestem zadowolona bo ostateczną decyzje co do sukienki mogę podjąć miesiąc przed ślubem, mam jedną jedyną przymiarkę 13.05[emoji5] wiem na pewno, że dół będzie muślinowy bo wcześniej już kiedyś byłam w tym salonie i przymierzalam kiecki także już wtedy sobie wybrałam. A jeśli chodzi o górę to już kwestia tego która będzie najwygodniejsza.
Mam wybrane dwie opcje [emoji5]
Zobacz załącznik 1066936
Zobacz załącznik 1066937
Już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam furę! [emoji3] Boże ale jestem zachwycona, serio. Cieszę się jakbym nie wiem co kupiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1066938
Zobacz załącznik 1066939
Zobacz załącznik 1066940
Suknia przepiękna i wózek też, ale faktycznie namnozylo ci się teraz tych zadań :)
Abyś się dobrze czuła to wszystko potoczy się po waszej myśli [emoji3590]
Sukienka pieewsza boska.

Nikolka a Ty jak siebczujesz?
Kochana już coraz lepiej, Skurcze się wyciszyly żadnych niepokojących oznak nie ma, biorę końskie dawki magnezu, trochę nospy i leżę.
Przystawiam ja co 3 godz. Odruch ssania ma dobry ale nie wiem czy jej cos leci czy nie. Walczymy. Nie wiem koedy nas wypisza moze w poniedzialwk
Poradzi sobie, najpierw musi naprodukować tyle ile jej potrzeba [emoji4] podobno na 3 dzień jest już lepiej także trzymam kciuki [emoji3590]
A mała jest tak śliczna że mogłabym na nią patrzeć godzinami. Nawet Grzeskowi pokazywałam nowego forumowego bobaska i też kazał przekazac że piękna [emoji8]

No tak, poniedziałek, pisałaś[emoji85] ale to takie niesamowite w sumie, ze będziesz znała dokładnie datę poczęcia swojego dziecka :D staraj się do poniedziałku wychillowac, jeśli to w ogóle możliwe[emoji85]

Sukienki śliczne! Ale jakbym miała wybrać, to brałabym pierwszą.

Wózek tez super, prezentuje się bardzo ładnie, wyglada na kompaktowy :) i kolor bardzo ładny

I faktycznie u Was na wariackich papierach, zaraz poród, chwilę później ślub, do lipca nudzić Wam się nie będzie :p

Jeśli się komórki ładnie zaplodnia i przeżyją to transfer będzie gdzieś w piątek sobotę .

To będzie dopiero stresujący tydzień

Oj pamiętam tą gonitwę... My ślubowalismy pod koniec kwietnia i póki był stary rok to był spokój, a po nowym roku wszystko nabrało tempa, wszystko na już... My jeszcze dorzuciliśmy lekcje tańca, bo ja się uparłam na piękną choreografię. No i nawet nie wiem kiedy mi te pierwsze 4 miesiace nowego roku wtedy zleciały, po ślubie zaczął się sajgon z domem, najpierw załatwianie kredytu, później urządzanie. Pamiętam, że 2018 był dla mnie piękny, ale bardzo ciężki [emoji16]
A wózek zamawiałam z internetu bo był tańszy o 10%, a w sklepach stacjonarnych proponowali nam max. 5% rabatu [emoji6]
Fajna sprawa lekcja tańca ale ja bym już tego nie ogarnęła szczególnie teraz [emoji23] my też będziemy mieć sajgon po ślubie tyle, że z małym dzieckiem [emoji23] do końca sierpnia musimy się wyprowadzić z mieszkania, po ślubie też ogarnąć kredyt i kupić coś swojego.. ale kiepsko to widzę, ciężko u nas w mieście o jakieś fajne mieszkanko wiec pewnie skonczy się na tym, że będziemy mieszkac przez jakiś czas z babcią póki czegoś nie znajdziemy[emoji23] No cóż.. najbardziej boje się tego kredytu, jestem kompletnie zielona i nie wiem co jak i gdzie załatwić, także ten rok będzie dla nas nie tylko piękny ale też szalony [emoji39] fajnie, że Wy już macie to za sobą-zazdroszczę [emoji3]
Co do wózka to faktycznie się opłacało zamówić przez internet [emoji5]
To jest niesamowite jak nam forum znowu nabrało tempa i bardzo się cieszę że znów nas tu tyle [emoji16]
To fakt! Przez ostatnie dni dużo się tu dzieje [emoji5] oby tak dalej [emoji5]

Przystawiam ja co 3 godz. Odruch ssania ma dobry ale nie wiem czy jej cos leci czy nie. Walczymy. Nie wiem koedy nas wypisza moze w poniedzialwk
Wywalczycie-zobaczysz! Trzymam kciuki dziewczyny! [emoji8]
U mnie lepiej tylko drugi dzień męczę się z bólem głowy, aż mi się jeść nie chce. Dziś się zmusiłam do jednego talerza zupy i nawet ciasto mnie nie kusi. Leżę z mrozonymi warzywami na głowie [emoji21]Pamiętam to uczucie po zabiegu.
I pamiętam jak było mi wstyd jak położna zapytała jak się czuję a ja jeszcze taka nacpana tym znieczuleniem "Zajebiscie" [emoji23]
To było najglupsze co mogłam powiedziećSuknia przepiękna i wózek też, ale faktycznie namnozylo ci się teraz tych zadań :)
Abyś się dobrze czuła to wszystko potoczy się po waszej myśli [emoji3590]Kochana już coraz lepiej, Skurcze się wyciszyly żadnych niepokojących oznak nie ma, biorę końskie dawki magnezu, trochę nospy i leżę. Poradzi sobie, najpierw musi naprodukować tyle ile jej potrzeba [emoji4] podobno na 3 dzień jest już lepiej także trzymam kciuki [emoji3590]
A mała jest tak śliczna że mogłabym na nią patrzeć godzinami. Nawet Grzeskowi pokazywałam nowego forumowego bobaska i też kazał przekazac że piękna [emoji8]
Jejku cieszę się, że u Was dobrze oby tak już do końca [emoji5]

reklama
Dziewczyny ja tak na szybko, bo mam dziś gości i zabiegany dzień. To moje testy z wczoraj i dziś : chyba jutro owulacja, wiwc się bardzo cieszę, że mój cykl wrócił do normy, bo to już chyba pozytywy? . Znalazłam dziś jeszcze jeden test z domowego laboratorium i stwierdzam, że są najlepsze, oba testy robione dziś z tej samej próbki moczu.

Załączniki

• Screenshot_20200111_192353.jpg
    Screenshot_20200111_192353.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 81
Do góry