reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wiecie co mam dziś taki dzień przemyśleń, i tak sobie myślę po co mi te wszystkie testy, suplementy, kombinowania, liczenie. W wszystkie trzy ciąże zaszłam bez wspomagaczy, a teraz to klapa totalna, chyba ten stres i wiek, albo tryb życia...
Chyba rzucę wszystko w kąt, tylko jak uwolnić głowę...?

Acha jak przeczytałam dziś, żeby mężczyźnie podawać syrop wykrztusny przy starań to już zwatpilam :p
No właśnie najlepiej wyluzować, olać temat i samo przyjdzie. Wiele jest par którym się nie udawało, a jak odpuściły to nagle ciąża. Tylko jak wyluzować jak na czymś bardzo zależy... No nie da się [emoji849]

reklama
Mam jakoś spaprany dzień, nie mogę sobie znaleźć miejsca i cały czas zastanawiam się czy mam permanentnego pms-a. Czekam na drugi okres po porodzie już 2 miesiące i doczekać się nie mogę, ciągle tylko mnie boli brzuch jak na @ i co 3-4 dni wkurw na świat o nic ważnego. No i ta kraina śluzu, serio mam wrażenie jakby mój organizm nadrabiał wszystkie cykle bez owu, co drugi dzień mnie zalewa na maxa, dochodzi do tego, że sprawdzam czy się nie posikalam tyle śluzu płodnego ze mnie leci

@MartaSx gratulacje, teraz już możesz odpocząć:)

@Isasza4444 No nie pogardzilabym taką niespodzianką[emoji85] ale wiem, ze nic z tego, bo nawkręcałam już sobie tę ciążę za mocno[emoji23] przed chwila w łazience zobaczyłam mocno odznaczające się żyłki na piersi i koniec[emoji23][emoji23][emoji23] a moje dwie dotychczasowe ciąże były prawie ze zaskoczeniem, zajmowałam głowę czymś innym i nagle bach udało się, dlatego teraz jakoś tego nie widzę[emoji85]

@Martyna84 ja ogólnie jestem typową blacharą, kocham samochody[emoji173]️ kosmetyki tez, ale jak miałam do wyboru pracę w Sephorze lub w wypożyczalni samochodów, to oczywiście wybrałam tę drugą posadę :D
Ale u mnie (niestety) wygrywa funkcjonalność i ekonomia[emoji85] zawsze podobały mi się duże samochody, ale po pierwsze nie zaparkowalabym tym pod uczelnią (już z audi mam problem), a po drugie spalanie[emoji23] (tu mi się trójka bardzo spodobała, bo spalanie minimalnie mniejsze niż w moim, czyli mniej więcej 5,5l).
A z serii X bardzo podoba mi się X4, przez tą taką dupkę ściętą. No kot :D
Ogólnie przestałam wierzyć, ze coś kupimy, mężowi co chwilę się coś „odwidza”, jednak z drugiej strony w tym naszym audi trochę za szybko skrzynia padła i się zraziliśmy, wiec po prostu czekam na rozwój wydarzeń.
No i oczywiście jeśli uda się zaskoczyć, to pewnie mąż będzie miał parcie na samochód 7 osobowy[emoji23]
Jeśli chodzi o uwolnienie głowy to ja nie pomogę. W druga ciążę zaszłam w trakcie kupowania domu. To były takie dwa cykle, o których w ogóle nie myślałam, zupełnie. Test zrobiłam 9 dni po spóźnieniu @, bo nie przywiązywałam aż takiej wagi do tego kiedy miała być :) ale ile domów można kupować[emoji23]
No i jeśli masz faceta na miejscu to w ogóle testami się nie przejmuj. Seks co 2 dni i uda się Wam. Ja niestety nie mam takiego luksusu, wiec jeśli nie zapomnę, to testy robię[emoji85]
Aaaale się rozpisałam[emoji23]

3500 i 54 cm
received_479420592990830.jpeg
received_1299211836930776.jpeg

reklama
Do góry