Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ah, u nas ta nowa furka to się od końca października szykuje, a do tej pory nawet starej nie mamy, a co dopiero nowej Hahah
Ale będę męża mobilizować, bo ponoć ten model jest wycofywany z produkcji, wiec teraz mocno obniżają cenę, a za rok czy dwa będzie już w ogóle niedostępny.
Co to znaczy niska dawkę zastrzyków? I czemu nie ma co liczyć na dużo? Nie znam się na tym, ale na pewno się uda[emoji173]️
U mnie to historia strasznie długa i skomplikowana. Moje Audi A4 trafiło do serwisu 7.10 i od tamtej pory szarpiemy się z gwarantem itd mega słaba historia. No i na ostatnie dni dostałam auto zastępcze w ramach assistance - BMW serii 3 GT.
No i się zakochałam mąż na mnie krzyczy, bo nie lubi BMW, ale ja nic nie poradzę, ze przepadłam a ogólnie to był moj pierwszy raz w BMW[emoji85]
Kochana mam nadczynna tarczyce i ogólnie stymulacja mogła namieszać mi w chorobie wiec myśle dlatego lekarz dobrał mniejsza dawkę . Mam 225 a mówił ze zazwyczaj startuje z dawka 300 i większa dziennie przez 10 dni. Ja mam 4 prawie dojrzałe komórki bo wynik estradiolu o tym mówi a jutro się okaże czy dojrzało więcej i jutro mam ostatni zastrzyk . Dziewczyny maja nawet po 18 komórek... ale wtedy może wystąpić hiperstymulacja której się boje