reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jutro mam ostatnie podglądanie jajc i w poniedziałek punkcja . Z uwagi na niska dawkę zastrzyków myśle ze niema co liczyć na dużo . Wczoraj były 4 dojrzałe tylko . Masakra jak się stresuje

reklama
Aaaaaj jedzeniem to będzie ciężko się zdezynfekować[emoji85] ale oczywiście życzę Wam udanej zabawy i biesiady :D

Ja właśnie umyłam i odkurzyłam samochód. Niestety, nadszedł czas rozstania[emoji24][emoji24][emoji24] baaaaardzo będę tęsknić. Ale jest szansa, ze męża namówiłam, bo przed chwila przez telefon powiedział mi, ze się dowiadywał i dokładnie to BMW na wyprzedaży rocznika wyglada cenowo bardzo zacnie haha[emoji16][emoji16][emoji16]
No ja też nie lubię rozstan z samochodami, ale jak trzeba to trzeba. Jaki model BMW? Ja jeżdżę X3 polecam!!!

Jutro mam ostatnie podglądanie jajc i w poniedziałek punkcja . Z uwagi na niska dawkę zastrzyków myśle ze niema co liczyć na dużo . Wczoraj były 4 dojrzałe tylko . Masakra jak się stresuje
Wszystko będzie dobrze, musisz być pozytywnie nastawiona [emoji6] trzymam kciuki! [emoji110]

Dziewczyny może wy mi pomożecie bo ja teraz zgłupiałam. Mam nowe testy owu i nie jestem pewna czy on jest pozytywny czy jeszcze nie. Bo zawsze na starych testach miałam tak jak na pierwszym zdjęciu, dzień przed wyrzutem słaba kreska, później od razu intensywna, a teraz taka dziwna na tych nowych - drugie zdjęcie. Może by mi to nie było dziwne że już owu i przyjęła bym go za pozytywny, ale u mnie dziś 12 DC, przed staraniami miałam cykle 26-27 dniowe, po poronieniu są tak różne że już nic nie wiem, ostatnie 3 cykle owu 17,16,20dc, a teraz owu miałaby być w 13? A skusilam się na zrobienie testu bo mnie odbrzusze od rana boli!!! Być tu mądrym :p

IMG_20200110_171053.jpgIMG_20200110_171120.jpg

Ale emocje dzisiaj [emoji16] ciekawe, czy malutka jest już na świecie [emoji3059]

@RoseGold czyli szykuje się nowa furka? Ale zazdroszczę [emoji4]
@fiddlee super, że się oderwiesz od wszystkiego i poimprezujesz [emoji6] trzymam kciuki za dobre samopoczucie męża [emoji110]
Ah, u nas ta nowa furka to się od końca października szykuje, a do tej pory nawet starej nie mamy, a co dopiero nowej Hahah
Ale będę męża mobilizować, bo ponoć ten model jest wycofywany z produkcji, wiec teraz mocno obniżają cenę, a za rok czy dwa będzie już w ogóle niedostępny.

Co to znaczy niska dawkę zastrzyków? I czemu nie ma co liczyć na dużo? Nie znam się na tym, ale na pewno się uda[emoji173]️

No ja też nie lubię rozstan z samochodami, ale jak trzeba to trzeba. Jaki model BMW? Ja jeżdżę X3 polecam!!!
U mnie to historia strasznie długa i skomplikowana. Moje Audi A4 trafiło do serwisu 7.10 i od tamtej pory szarpiemy się z gwarantem itd mega słaba historia. No i na ostatnie dni dostałam auto zastępcze w ramach assistance - BMW serii 3 GT.
No i się zakochałam :p mąż na mnie krzyczy, bo nie lubi BMW, ale ja nic nie poradzę, ze przepadłam :p a ogólnie to był moj pierwszy raz w BMW[emoji85]

Dziewczyny może wy mi pomożecie bo ja teraz zgłupiałam. Mam nowe testy owu i nie jestem pewna czy on jest pozytywny czy jeszcze nie. Bo zawsze na starych testach miałam tak jak na pierwszym zdjęciu, dzień przed wyrzutem słaba kreska, później od razu intensywna, a teraz taka dziwna na tych nowych - drugie zdjęcie. Może by mi to nie było dziwne że już owu i przyjęła bym go za pozytywny, ale u mnie dziś 12 DC, przed staraniami miałam cykle 26-27 dniowe, po poronieniu są tak różne że już nic nie wiem, ostatnie 3 cykle owu 17,16,20dc, a teraz owu miałaby być w 13? A skusilam się na zrobienie testu bo mnie odbrzusze od rana boli!!! Być tu mądrym :p

Zobacz załącznik 1066640Zobacz załącznik 1066641

Tez z drugiego zdjęcia to ten trzeci na pierwszym zdjeciu? Bo na pierwszym wyglada na pozytywnym, a na drugim na jeszcze nie pozytywny, ale już bardzo blisko. A skoro boli Cię podbrzusze to wszystko wskazuje, ze to już za chwile za momencik :D

Zalewa mnie dziś zupełnie biały śluz, nie pamietam, żebym miała kiedyś aż tak i już miałam podnietę 1500, ale niestety nitka krwi sprowadziła mnie na ziemię[emoji17] pomyślałam o wszystkim do szpitala, ale o tamponach nie[emoji53]

reklama
Dziewczyny może wy mi pomożecie bo ja teraz zgłupiałam. Mam nowe testy owu i nie jestem pewna czy on jest pozytywny czy jeszcze nie. Bo zawsze na starych testach miałam tak jak na pierwszym zdjęciu, dzień przed wyrzutem słaba kreska, później od razu intensywna, a teraz taka dziwna na tych nowych - drugie zdjęcie. Może by mi to nie było dziwne że już owu i przyjęła bym go za pozytywny, ale u mnie dziś 12 DC, przed staraniami miałam cykle 26-27 dniowe, po poronieniu są tak różne że już nic nie wiem, ostatnie 3 cykle owu 17,16,20dc, a teraz owu miałaby być w 13? A skusilam się na zrobienie testu bo mnie odbrzusze od rana boli!!! Być tu mądrym [emoji14]

Zobacz załącznik 1066640Zobacz załącznik 1066641
On nie jest pozytywny [emoji6] rób dalej, prawdopodobnie owulacja tuż tuż [emoji6]
Zalewa mnie dziś zupełnie biały śluz, nie pamietam, żebym miała kiedyś aż tak i już miałam podnietę 1500, ale niestety nitka krwi sprowadziła mnie na ziemię[emoji17] pomyślałam o wszystkim do szpitala, ale o tamponach nie[emoji53]
No to zobaczymy jak to się rozwinie [emoji6] niby mówiłaś, że miałaś już te nitki kiedyś, ale no zobaczymy. Śluz to też fajny znak [emoji16]

Do góry