reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Moge jechac do szpitala na polna do przychodni przyszpitalnej ale musi mnie przyjac ich lekarz i on stwoerdzi czy to mi jest potrzebne czy nie. A w ogole nje wiadomo czy mnie przyjmie bo nie ma moejsc. Wiec moge jechsc siedziec ch..uj wie ile i nie zrobic tego badania.

Na lutycka gdzie bede rodzic moge jechac ale oni mnie zostawia do 15 jesli nie urodze i tu problem bo nie mialby kto zostac z Oliwierem woec nie moge isc do szpitala. M mial 2 tyg wolnego. Jaknurodze to ok dostanie opieke ale teraz nie moze osc na wolne bo ja w szpitalu bede leżeć.

Na masaz szyjki nie pojde bo to kolejne 150zl a na gina w grudniu i za wczorajsza wizyte wydalam ok 700zl

Jedna dziewczyna na styczniowkach napisala zeby nie dzwonic a jechac. Musza przyjac. Wiec chyba tak zrobie najwyzej przesiedze caly dzien

Jedna dziewczyna na styczniowkach napisala zeby nie dzwonic a jechac. Musza przyjac. Wiec chyba tak zrobie najwyzej przesiedze caly dzien
Też tak myślę... Moim zdaniem lepiej zrobić to ktg i mieć spokojną głowę [emoji6]
A czemu na lutyckiej mieliby Cię od razu zostawić w szpitalu?

Bo jestem po terminie [emoji23]

Kosacz odpisal ma dyzur w niedziele mam przyjechan na 11 zrobi mi ktg tylko naposalam czy platne czy na nfz bo jak prywatnie to jade na polna sie klocic

Wzielam nospe. Tak mnie boli caly dol brzucha ze oszaleje to nie sa skurcze tylko cos jakby mi z obciazenia brzich zrywalo i cazylo na dol. Jak na @ boli tez ale to do zniesienia. Wody nie odeszly. A musze zaraz isc po syna do szkoly. Duzo sluzu mam caly czas po wczorajszym. Doslownie laze z wkladka.

Mi sie nawet nie chce jesc. Nic mi sie nie chce. Zmeczona strasznie jestem.

Noe wiem co z tym ktg. Moj lekarz mowi ze mam do poloznej srodowiskowej iść. Jak ona nir ma to jechac na polna. Bo jak pojade tam gdzie rodze na Lutycka to mnie zostawia juz.

Do poloznej napisalam smsa bo nie odbiera. I noe wiem czy jutro tam na polna kechac z marszu czy trzeba sie umawiac. Noc noe wiem

Mi nie leci nic z cyckow. Ale polozna mowila ze sie cos tam zbiera.

Mnie tak ciągnął brzuch przed pierwszym porodem. Nie jesz, bo organizm przygotowuje się do porodu. Naprawdę jest u Ciebie bliżej niż dalej i na pewno nie dotrzymasz do 15.02. Jedz do szpitala, czuje, ze Cię zostawia i max jutro urodzisz

Jak pojedziesz na polną i powiesz że coś się dzieje to cię podłączą pod ktg i jak będzie ok to idziesz do domu, przynajmniej ja tak miałam. Nie dzwoniłam do nich, bo są niekompetentni i wredni, ale badanie zrobią na ip, przecież nie muszą cię brać na oddział jak jest ok, na parterze też mają sprzęt do ktg. Wciśnij scieme że cię boli i nie wiesz czy to już, coś wymyślisz;)

@Isasza4444 kompletnie nie pamiętam tej nazwy, tylko że było mega tanie i anty, a wcześniej brałam inne anty na wyregulowanie okresu i nie dość że płaciłam krocie to jeszcze wkurzało mnie że wszystko mnie wkurza i całe ciało swedzialo:D

reklama
@Isasza4444 kompletnie nie pamiętam tej nazwy, tylko że było mega tanie i anty, a wcześniej brałam inne anty na wyregulowanie okresu i nie dość że płaciłam krocie to jeszcze wkurzało mnie że wszystko mnie wkurza i całe ciało swedzialo:D
Ja pamiętam że kiedyś kedts miałam wł stediril i że wł to były grosz owe sprawy 3 czy 4 zł.

Do góry