madziolina_p
Fanka BB :)
Marta nie możesz jechać do szpitala? Nie wiem jak u Was, ale u nas w przychodni orzyszpitalnej normalnie robia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak myślę... Moim zdaniem lepiej zrobić to ktg i mieć spokojną głowę [emoji6]Jedna dziewczyna na styczniowkach napisala zeby nie dzwonic a jechac. Musza przyjac. Wiec chyba tak zrobie najwyzej przesiedze caly dzien
Wzielam nospe. Tak mnie boli caly dol brzucha ze oszaleje to nie sa skurcze tylko cos jakby mi z obciazenia brzich zrywalo i cazylo na dol. Jak na @ boli tez ale to do zniesienia. Wody nie odeszly. A musze zaraz isc po syna do szkoly. Duzo sluzu mam caly czas po wczorajszym. Doslownie laze z wkladka.
Mi sie nawet nie chce jesc. Nic mi sie nie chce. Zmeczona strasznie jestem.
Noe wiem co z tym ktg. Moj lekarz mowi ze mam do poloznej srodowiskowej iść. Jak ona nir ma to jechac na polna. Bo jak pojade tam gdzie rodze na Lutycka to mnie zostawia juz.
Do poloznej napisalam smsa bo nie odbiera. I noe wiem czy jutro tam na polna kechac z marszu czy trzeba sie umawiac. Noc noe wiem
Mi nie leci nic z cyckow. Ale polozna mowila ze sie cos tam zbiera.
Ja pamiętam że kiedyś kedts miałam wł stediril i że wł to były grosz owe sprawy 3 czy 4 zł.@Isasza4444 kompletnie nie pamiętam tej nazwy, tylko że było mega tanie i anty, a wcześniej brałam inne anty na wyregulowanie okresu i nie dość że płaciłam krocie to jeszcze wkurzało mnie że wszystko mnie wkurza i całe ciało swedzialo