Wanda też piękne [emoji6] nasza nie będzie miała drugiego imienia, bo nazwisko długie, więc chcę zaoszczędzić jej chociaż wpisywania podwójnego imienia w dokumentach [emoji16]
Wózek fajny, łóżeczko też. Najbardziej podobają mi się te różowe wstawki [emoji7]
Szkoda, że nadal tak się męczysz [emoji26] u mnie też zdarzają się gorsze dni, ale to raz na jakiś czas tylko... Fajnie, że masz już prawko [emoji4] i podziwiam za tą podróż na jaką się szykujesz!
Ja to ostatnio ciągle jeżdżę bez dokumentów [emoji23] ostatnio jak jechałam do lekarza i były straszne korki to chciałam zaoszczędzić trochę czasu i złamać kilka przepisów, ale mąż mi nie kazał, bo nie miałam dokumentów i jeszcze jakbym z tego miala się tłumaczyć to już w ogóle byłoby nieciekawie [emoji23]Mamy się dobrze, coś we mnie wieczorem dziś znowu się wierciło i zastanawiam się, czy to może w końcu to co powinnam czuć [emoji4] poza tym czasami łapię doła, że nic nie tyję, ani nic nie widać za bardzo, ale mąż mnie uspokaja, że dziecko i tak sobie poradzi.. oby [emoji848] poza tym myślę nad zmianą szpitala w którym chcę rodzić i nad tym, czy iść do innego lekarza, jakiegoś stamtąd [emoji848] i tak jakoś leci powoli. A co u Was?