reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
No kochana pokazuj te 2 tłuste krechy! Mam taka nadzieję że się udało! Trzymam kciuki
Nic nie ma jeszcze [emoji58] zrobiłam rano test ten 25nl ale biały;) nie przeglądałam mu się żeby sobie nie wkrecac i wyrzuciłam:) miałam jechać rano po te czulsze ale sen wygrał. Będę w mieście po południu to kupię i jutro zrobię. W końcu termin @ jeszcze nie jest:)

Nic nie ma jeszcze [emoji58] zrobiłam rano test ten 25nl ale biały;) nie przeglądałam mu się żeby sobie nie wkrecac i wyrzuciłam:) miałam jechać rano po te czulsze ale sen wygrał. Będę w mieście po południu to kupię i jutro zrobię. W końcu termin @ jeszcze nie jest:)

Jeszcze jest czas, dalej trzymamy kciuki[emoji16]

Ze spokojem, kup te 10 i sprawdź jutro [emoji6] mi przed @ to ledwo ten 10 wyszedł, 25 raczej za słaby na tak wczesne sprawdzanie [emoji6] trzymam kciuki kochana [emoji8]

Hej. Dziś mam wizytę [emoji7] wysyłam wam zdj tego płaszcza on ogólnie jest super bardzo mi się podoba ale jest za duży. Może go jakoś zweze igła i nitka tak szczepię czy coś. Wyglądam jak lump wiem [emoji23]
IMG_20191113_112731.jpeg
IMG_20191113_112728.jpeg
IMG_20191113_112720.jpeg

Załączniki

• IMG_20191113_112728.jpeg
    IMG_20191113_112728.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_20191113_112731.jpeg
    IMG_20191113_112731.jpeg
    41,5 KB · Wyświetleń: 54
Hej. Dziś mam wizytę [emoji7] wysyłam wam zdj tego płaszcza on ogólnie jest super bardzo mi się podoba ale jest za duży. Może go jakoś zweze igła i nitka tak szczepię czy coś. Wyglądam jak lump wiem [emoji23]Zobacz załącznik 1044805Zobacz załącznik 1044808Zobacz załącznik 1044809
Trzymam kciuki za wizytę [emoji8][emoji110]
Plaszczyk sam w sobie bardzo ładny, ale chyba najlepiej na Tobie nie leży... Wyglądasz jakbyś miała z 50 kilo więcej, a normalnie bez niego to zgrabna jesteś [emoji6] no nie wiem, za przemawia fakt, że nie musisz kupować dodatkowego. A Ty jak się w nim czujesz? To też ważne żebyś czuła się dobrze [emoji6]
Może jakiś pasek, albo faktycznie go uszczypnąć nitką trochę [emoji6]

Trzymam kciuki za wizytę [emoji8][emoji110]
Plaszczyk sam w sobie bardzo ładny, ale chyba najlepiej na Tobie nie leży... Wyglądasz jakbyś miała z 50 kilo więcej, a normalnie bez niego to zgrabna jesteś [emoji6] no nie wiem, za przemawia fakt, że nie musisz kupować dodatkowego. A Ty jak się w nim czujesz? To też ważne żebyś czuła się dobrze [emoji6]
Może jakiś pasek, albo faktycznie go uszczypnąć nitką trochę [emoji6]
Co ty mówisz? Ładnie Ci w nim i nie wygląda żeby był za duży. Mi się bardzo podoba ten płaszcz i to jak na tobie leży. [emoji6]
Czuję się w nim jak w worku [emoji23] i jakbym miała 50 kg więcej

reklama
Wanda też piękne [emoji6] nasza nie będzie miała drugiego imienia, bo nazwisko długie, więc chcę zaoszczędzić jej chociaż wpisywania podwójnego imienia w dokumentach [emoji16]
Wózek fajny, łóżeczko też. Najbardziej podobają mi się te różowe wstawki [emoji7]
Szkoda, że nadal tak się męczysz [emoji26] u mnie też zdarzają się gorsze dni, ale to raz na jakiś czas tylko... Fajnie, że masz już prawko [emoji4] i podziwiam za tą podróż na jaką się szykujesz!
Ja to ostatnio ciągle jeżdżę bez dokumentów [emoji23] ostatnio jak jechałam do lekarza i były straszne korki to chciałam zaoszczędzić trochę czasu i złamać kilka przepisów, ale mąż mi nie kazał, bo nie miałam dokumentów i jeszcze jakbym z tego miala się tłumaczyć to już w ogóle byłoby nieciekawie [emoji23]Mamy się dobrze, coś we mnie wieczorem dziś znowu się wierciło i zastanawiam się, czy to może w końcu to co powinnam czuć [emoji4] poza tym czasami łapię doła, że nic nie tyję, ani nic nie widać za bardzo, ale mąż mnie uspokaja, że dziecko i tak sobie poradzi.. oby [emoji848] poza tym myślę nad zmianą szpitala w którym chcę rodzić i nad tym, czy iść do innego lekarza, jakiegoś stamtąd [emoji848] i tak jakoś leci powoli. A co u Was?

Pewnie też nie mogłabym się doczekać brzuszka na Twoim miejscu ale z drugiej strony super, że w ogole nie tyjesz! W ogole się tym nie zamartwiaj! Już się nie mogę doczekać aż zobaczę Cię na końcówce z takim ślicznym zgrabnym brzuszkiem a znowu jak o sobie pomyśle.. w sumie to nawet nie chce myśleć [emoji200][emoji23]
Ja już praktycznie codziennie czuje jak mały fika w brzuszku. Tylko muszę się skupić, położyć i czekać czasem dłużej czasem krócej [emoji3] ale jest to uspakajające bardzo [emoji5]
Czemu planujesz zmienić szpital?[emoji3] ja nawet za bardzo nie mysle jeszcze o tym [emoji23] tzn jest mi to nawet obojętne gdzie urodzę [emoji39] może dlatego, że u mnie w okolicy nie ma żadnego fajnego szpitala wiec jakikolwiek wybiorę i tak będzie do dupy pewnie [emoji23] w moim mieście nie ma żadnego..do jakiegoś lepszego to musiałabym jechać z 40 km.

Do góry