reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@młoda1994 @Aneczka85_01 jeśli chodzi o torbiel szyszynki, to nie ma co się nią przejmować, większość kobiet ją ma, to praktycznie fizjologia, już to tutaj pisałam. Nie ma ona żadnego wpływu na płodność, czy w ogóle na cokolwiek. Gdy jest bardzo duża, to można mieć problemy ze wzrokiem i mieć bóle głowy, ale nic więcej. I mi ta torbiel wyszła bez kontrastu i nikt nie kazał mi rezonansu powtarzać ;)

Ehh przestaje wierzyć jakiemu kolwiekntestwoi na teście różowa krecha a beta 0.2 nie wiem nie mam siły do tego bolesny okres zaraz będzie na teście wychodzily 2 grube krechy a beta będzie poniżej zera ja już nie wierzę w nic przygotowałam się na to ale jednak jakis żal w sercu zostaje przestałam wierzyć testom i wszystkiemu również [emoji174][emoji21]

Ale u Ciebie nie było widać drugiej kreski, to były jedynie jakieś reakcje, cały czas Ci pisałam. Jak naprawdę będziesz w ciąży, to test to pokaże tak, ze nie będzie wątpliwości, spokojnie ;)

@młoda1994 @Aneczka85_01 jeśli chodzi o torbiel szyszynki, to nie ma co się nią przejmować, większość kobiet ją ma, to praktycznie fizjologia, już to tutaj pisałam. Nie ma ona żadnego wpływu na płodność, czy w ogóle na cokolwiek. Gdy jest bardzo duża, to można mieć problemy ze wzrokiem i mieć bóle głowy, ale nic więcej. I mi ta torbiel wyszła bez kontrastu i nikt nie kazał mi rezonansu powtarzać ;)
Ja ogólnie każdy rezonans i tomografie mam robiona z kontrastem. Za każdym razem się upominam o kontrast.

U mnie tez tak jest . Ale zawsze mówią ze wyniki pójdą do poradni a tym razem ona tego nie powiedziała
Albo myślała że powiedziała. Ale w razie wu tak jak pisałaś zadzwoń za 2 tygodnie i się dowiedz żeby nie było niespodzianki jak pójdziesz do endo a ona ci zawola rezonans a ty go nie będziesz miała.

Mi neurolog nic o kontraście nie mówiła, wiec tez bez kontrastu zrobiłam rezonans. Ale wszystko było ładnie i bez tego widać
Ja raz miałam badanie bez kontrastu a później się okazało że trzeba powtórzyć ale tym razem z kontrastem dlatego zawsze jak mam rezonans czy tomograf to proszę o kontrakt. Tylko przed kontrastem trzeba jedno badanie oznaczyć ale nie pamiętam nazwy [emoji848]

reklama
Do góry