reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Czekam aż rodzice wrócą z cmentarza i jadę... Niepotrzebnie czytałam w internecie o tym wszystkim, 3 dzień mam dreszcze i dopiero po diclofenacu przechodzą i tym bardziej boję się że mnie przytrzymają w szpitalu... Ta niepewność dobija
Nie martw się moją koleżanką miala to samo. Dostała antybiotyki i do domu + pielęgnacja rany i opatrunku. Wszystko ładnie zeszło nie było potrzeby hospitalizacji tylko na kontrolę chodzila

reklama
@fiddle moja nawet nie w drugim pokoju. Chyba już dawno się spakowala i wyjechała na Madagaskar [emoji23][emoji23][emoji23]

@MisiaJasia witaj [emoji16] ja miałam długie plamienia dlatego mam teraz regulacje cyklu clo i duphaston.

Czekam aż rodzice wrócą z cmentarza i jadę... Niepotrzebnie czytałam w internecie o tym wszystkim, 3 dzień mam dreszcze i dopiero po diclofenacu przechodzą i tym bardziej boję się że mnie przytrzymają w szpitalu... Ta niepewność dobija
Kochana, dopytaj czy w razie w nie może Cię mieć pod opieką położna w domu Bo przecież nie masz opieki dla dziecka. Do mojej siostry przychodziła, robiła zastrzyki itp bo również miała problem po cc.
No mi to keszcze bardziej podcina skrzydla na pigulkach mialo wszystko sie uporzadkowac.. a tu dupa :( mam znajomą po medycynie.. fakt nie gin ale jednak lekarz.. i ona mowi odstawic pigulki i sie starac bo tak moge odwlekac do 50tki.. a ja juz sama nie wiem co robic :(
Hej słoneczko! Świetnie, ze do nas wróciłaś! I to wbrew pozorom nie są złe wieści! Coś zaczyna się dziać, dostałaś leki, wiadomo czasem trzeba poczekać aż wszystko się unormuje ale to tylko kwestia czasu. Rozumiem, że z Jaskiem wszystko ok? Jak z jego praca? Masz już to przy sobie? :) uszy do góry ), nie uciekaj nam więcej to będziemy Cię cały czas pozytywnie nakręcac [emoji173]

Dzień dobry laski. My już po śniadaniu i kawie, jeszcze nie ruszyliśmy się z domu, zimno, pizdzi złem na dworze aż nic się nie chce. Koło 15 ruszymy tyłki na cmentarz i po ciasto do piekarni ;) ej, mc Donald dzisiaj otwarty? [emoji23]

Kochana, dopytaj czy w razie w nie może Cię mieć pod opieką położna w domu Bo przecież nie masz opieki dla dziecka. Do mojej siostry przychodziła, robiła zastrzyki itp bo również miała problem po cc.Hej słoneczko! Świetnie, ze do nas wróciłaś! I to wbrew pozorom nie są złe wieści! Coś zaczyna się dziać, dostałaś leki, wiadomo czasem trzeba poczekać aż wszystko się unormuje ale to tylko kwestia czasu. Rozumiem, że z Jaskiem wszystko ok? Jak z jego praca? Masz już to przy sobie? :) uszy do góry ), nie uciekaj nam więcej to będziemy Cię cały czas pozytywnie nakręcac [emoji173]
Tak Jasiek jest na miejscu choc w delegacjach w Łodzi ale juz ostatni tydzien i wraca.. no i mocno naciska na Juniora a u mnie wiecznie kwiatki..

Dzień dobry laski. My już po śniadaniu i kawie, jeszcze nie ruszyliśmy się z domu, zimno, pizdzi złem na dworze aż nic się nie chce. Koło 15 ruszymy tyłki na cmentarz i po ciasto do piekarni ;) ej, mc Donald dzisiaj otwarty? [emoji23]
Otwarty bo ja w pracy [emoji23][emoji23] Mc zamknięty jest raz w roku 25.12

reklama
Do poniedziałku jestem w domu, w pon powtórka badań krwi i jeśli crp nie spadnie choć trochę to mam wracać do szpitala:( dwa antybiotyki, wietrzyć ranę i we wtorek odbiór posiewu a najpóźniej w środę do lekarza (o ile crp się obniży). W tej chwili skromne 120, matka musi się wygoić porządnie dla Huberta

Do góry