reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny jestem dziś w 19 dc według apki owu maialm 17 nie wiem jak to było bo w tym miesiącu nie kiaalm. Żadnych obiawow na owu proc mega bólu jakieś 2 3 dni przed 17 dc dziś sprawdziłam szyjke i jest ledwo wyczowalna najdluszym palcem myślicie że jest szansa że doszło do zapłodnienia?

reklama
Cała ty wrocilas[emoji846] brakowało cię tutaj. Często można byłoby się z Tobą pośmiać. Któregoś dnia chciałam cię wywołać tutaj ale zapomniałam twojego nicku[emoji23]

No to faktycznie pracoholizm. A jak chłopacy? A tak poza tym co u ciebie słychać?
No chlopakow o kant d**y roztrzaskac.. tzn mlodszego bo starszy ma w sobie pokore.. mlody to takie mały gnojek mi rosnie.. ale ogolnie ok.. wszyscy zdrowi, pyskaci i robią mi syf w chacie zebym sie nie nudzila i nie wypadala z rytmu zabiegania jak przytrafi mi sie wolne w pracy [emoji1787]

Wit się i ja z rana
Wczoraj późno wróciliśmy więc już siły nie miałam.

Nikolka trzymam kciuki bardzo, wszytko będzie dobrze. Dali Ci jakieś leki?

MisiaJasia fajnie że jesteś, myślałam ostatnio co tam u Ciebie.

Dzisiaj Oli ma urodziny wczoraj od chrzestnego dostał loki toki chodzi i gada [emoji23] robię dziś tego 3 bita więc trzymajcie kciuki żeby wyszedł

Podczas wojny nie zginie [emoji23]
Screenshot_20191102_072943_com.facebook.katana.jpeg

Czytalam ze jak karmi sie piersia to ochrona jest wieksza bo prolaktyna hamuje owulacje. Ale kurcze caly czas mam stracha teraz a czy pobolewalo Cie przy nich podbrzusze? Mnie czasami boli podbrzusze i kluje mnie z jednej strony cos. Wczoraj z ciekawosci zeobilam test owulacyjny wiem jestem glupka ale wyszla druga kreska lzejsza jak kontrolna ale byla i nie wiem co mam myslec. W sttczniu urodzilam synka teraz w lipcu kolejnego. Mam w planach 3 dziecko ale nie teraz.
Czasami miałam bóle ale lekkie dr mwi że to normalne bo @ nie ma. Powiem Ci ze ja ze dwa czy trzy razy spoznilam się z tabletka i wzięłam kilka godzin później i nie zaszłam. W takim razie 3mam kciuki żeby Ci się teraz nie trafiło, a żeby 3cie było kiedy będziesz tego chciała [emoji16]

Ja też się nie odzywalam, właśnie trafiłam do szpitala przez bóle podbrzusza. Z helenka wszystko okej wg lekarzy, dziś zaczynamy 16 tydzień.
Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Trafam do tej samej sali i tego samego łóżka co w lipcu... Bardzo nie chce tu być [emoji17]
Bardzo mocno 3mam kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze. Myślami jesteśmy z wami [emoji16][emoji3590]

Czasami miałam bóle ale lekkie dr mwi że to normalne bo @ nie ma. Powiem Ci ze ja ze dwa czy trzy razy spoznilam się z tabletka i wzięłam kilka godzin później i nie zaszłam. W takim razie 3mam kciuki żeby Ci się teraz nie trafiło, a żeby 3cie było kiedy będziesz tego chciała [emoji16]
Dziekuje bardzo podbioslas mnie troche na brzuchu☺ Pozdrawiam

Wgl witam z rana.
Wybaczcie że ja tak odpisuje pojedynczo ale ja nie mogę tu dodawać w 1 wiadomości kilku cytatów.
Dziś mam wolne, planuje trochę poogarniac ale póki co mam lenia [emoji16]
Dziś 8dc, 4 dzień clo, leci mi w tym miesiącu.

reklama
Do góry