reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny jestem dziś w 19 dc według apki owu maialm 17 nie wiem jak to było bo w tym miesiącu nie kiaalm. Żadnych obiawow na owu proc mega bólu jakieś 2 3 dni przed 17 dc dziś sprawdziłam szyjke i jest ledwo wyczowalna najdluszym palcem myślicie że jest szansa że doszło do zapłodnienia?

reklama
Cała ty wrocilas[emoji846] brakowało cię tutaj. Często można byłoby się z Tobą pośmiać. Któregoś dnia chciałam cię wywołać tutaj ale zapomniałam twojego nicku[emoji23]

No to faktycznie pracoholizm. A jak chłopacy? A tak poza tym co u ciebie słychać?
No chlopakow o kant d**y roztrzaskac.. tzn mlodszego bo starszy ma w sobie pokore.. mlody to takie mały gnojek mi rosnie.. ale ogolnie ok.. wszyscy zdrowi, pyskaci i robią mi syf w chacie zebym sie nie nudzila i nie wypadala z rytmu zabiegania jak przytrafi mi sie wolne w pracy [emoji1787]

Wit się i ja z rana
Wczoraj późno wróciliśmy więc już siły nie miałam.

Nikolka trzymam kciuki bardzo, wszytko będzie dobrze. Dali Ci jakieś leki?

MisiaJasia fajnie że jesteś, myślałam ostatnio co tam u Ciebie.

Dzisiaj Oli ma urodziny wczoraj od chrzestnego dostał loki toki chodzi i gada [emoji23] robię dziś tego 3 bita więc trzymajcie kciuki żeby wyszedł

Podczas wojny nie zginie [emoji23]
Screenshot_20191102_072943_com.facebook.katana.jpeg

Czytalam ze jak karmi sie piersia to ochrona jest wieksza bo prolaktyna hamuje owulacje. Ale kurcze caly czas mam stracha teraz a czy pobolewalo Cie przy nich podbrzusze? Mnie czasami boli podbrzusze i kluje mnie z jednej strony cos. Wczoraj z ciekawosci zeobilam test owulacyjny wiem jestem glupka ale wyszla druga kreska lzejsza jak kontrolna ale byla i nie wiem co mam myslec. W sttczniu urodzilam synka teraz w lipcu kolejnego. Mam w planach 3 dziecko ale nie teraz.
Czasami miałam bóle ale lekkie dr mwi że to normalne bo @ nie ma. Powiem Ci ze ja ze dwa czy trzy razy spoznilam się z tabletka i wzięłam kilka godzin później i nie zaszłam. W takim razie 3mam kciuki żeby Ci się teraz nie trafiło, a żeby 3cie było kiedy będziesz tego chciała [emoji16]

Ja też się nie odzywalam, właśnie trafiłam do szpitala przez bóle podbrzusza. Z helenka wszystko okej wg lekarzy, dziś zaczynamy 16 tydzień.
Proszę trzymajcie za nas kciuki.
Trafam do tej samej sali i tego samego łóżka co w lipcu... Bardzo nie chce tu być [emoji17]
Bardzo mocno 3mam kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze. Myślami jesteśmy z wami [emoji16][emoji3590]

Czasami miałam bóle ale lekkie dr mwi że to normalne bo @ nie ma. Powiem Ci ze ja ze dwa czy trzy razy spoznilam się z tabletka i wzięłam kilka godzin później i nie zaszłam. W takim razie 3mam kciuki żeby Ci się teraz nie trafiło, a żeby 3cie było kiedy będziesz tego chciała [emoji16]
Dziekuje bardzo podbioslas mnie troche na brzuchu☺ Pozdrawiam

Wgl witam z rana.
Wybaczcie że ja tak odpisuje pojedynczo ale ja nie mogę tu dodawać w 1 wiadomości kilku cytatów.
Dziś mam wolne, planuje trochę poogarniac ale póki co mam lenia [emoji16]
Dziś 8dc, 4 dzień clo, leci mi w tym miesiącu.

reklama
Do góry