reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@Lilka2304 będzie dobrze 3mam kciuki.

@adzik oby do wizyty to się wyjaśni. Co do tego to niewiem ale np ja mam tak że po przytulankach potrafi nawet na drugi dzień że mnie "lecieć".

Ja dziś 13dc, raczej bqm się dzisiaj nie uda złapać na przytulanki także min 3dniowa przerwa będzie [emoji849] od ndz dupka będę brać.
Ja też zaczynam brać od niedzieli. Mam nadzieję że do soboty najpóźniej przyjdzie bo jak nie to będę musiała czekać na kolejny cykl.

reklama
Hej dziewczynki ja już po wszystkich badaniach przed wczoraj byłam z chłopakiem żeby oddał nasienie w pon wizyta i wsztsyko powinno się wyjasic boję się

Bez stresu, super, że działacie! :)

Dziękuję dziewczybyb za słowa otuchy [emoji3531][emoji3531] kto niedługo testuje? Ja @Za 7 dni

Ja dzisiaj 29dc - cykle 32 dni. Termin @ mam na poniedziałek. Robiłam dzisiaj tescik ale biały jak śnieg. Coś tam mnie kręci w brzuchu i sutki bolą, ale boobsy nie są tak nabrzmiałe jak przy ostatnim okresie.
A owu byla 19-20dc.
A jakbyś poszła do lekarza zapytała o co chodzi? Mój to chrapię jak sobie wypije [emoji23] ale wyganiam go do drugiego pokoju ha ha Wiesz ze testy są też mylne. Jeśli śluz wygląda jak jajo kurze surowe a dokładnie białko jajka to jest to plodny śluz.

Przytargalam wózek i nosidełko. Panowie w piwnicy jacyś byli i zataszczyli mi do windy [emoji3]

Ja sobie uszyje na oczy [emoji4]
Muszę iść do dozuu odebrać zamówienie na tardyferol i aspargin. Synek dziś chce zupke ogorkowa.

Pracowity dzień się szykuje ;) tylko się nie przeforsuj przy stosowaniu wózka;)

Dziewczyny! A ja jak zwykle mistrz zaniku pamięci. Dobrze, że spojrzałam w kalendarz, mówiłam, że dzisiaj miałam mieć teorię na prawko, a okazało się, że to jutro. Także dzisiaj sobie jeszcze do rozwiązywania usiądę;)

Bez stresu, super, że działacie! :)

Ja dzisiaj 29dc - cykle 32 dni. Termin @ mam na poniedziałek. Robiłam dzisiaj tescik ale biały jak śnieg. Coś tam mnie kręci w brzuchu i sutki bolą, ale boobsy nie są tak nabrzmiałe jak przy ostatnim okresie.
A owu byla 19-20dc.

Pracowity dzień się szykuje ;) tylko się nie przeforsuj przy stosowaniu wózka;)

Dziewczyny! A ja jak zwykle mistrz zaniku pamięci. Dobrze, że spojrzałam w kalendarz, mówiłam, że dzisiaj miałam mieć teorię na prawko, a okazało się, że to jutro. Także dzisiaj sobie jeszcze do rozwiązywania usiądę;)
Ha ha zakręcona jak ja [emoji23] powodzenia na teorii masz odrazu jazdy?
9 dni po owu to za wcześnie na test. Trzymam kciuki.

@Lilka2304 będzie dobrze 3mam kciuki.

@adzik oby do wizyty to się wyjaśni. Co do tego to niewiem ale np ja mam tak że po przytulankach potrafi nawet na drugi dzień że mnie "lecieć".

Ja dziś 13dc, raczej bqm się dzisiaj nie uda złapać na przytulanki także min 3dniowa przerwa będzie [emoji849] od ndz dupka będę brać.
No do wizyty jeszcze trochę czasu. Dziewczyny na wątku starania piszą że da się pomylić bo jak się wymiesza to jest łudząco podobny. No nic nie zrobię
Super, czekam na relację po użyciu, no i przede wszystkim trzymam kciuki żeby maluch się nie chował i żeby szybko udało się znaleźć serduszko [emoji6]A kiedy masz wizytę? Najlepiej to skonsultować z lekarzem.. Ale jak piszesz o śluzie płodnym to może to plamienie okołoowulacyjne? Nie miałam nigdy, więc do końca Ci nie powiem, ale czytałam, że tak się zdarza [emoji6] no bo śluzu z nasieniem pomylić się nie da [emoji6]Ooo jednak wózek [emoji16] to masz co robić przez cały dzień [emoji16]
Nie to raczej nie możliwe żeby to było plamienie na owu. Ale już kończę te uzalanie niech się dzieje co chce naprawdę odpuszczam

No do wizyty jeszcze trochę czasu. Dziewczyny na wątku starania piszą że da się pomylić bo jak się wymiesza to jest łudząco podobny. No nic nie zrobię Nie to raczej nie możliwe żeby to było plamienie na owu. Ale już kończę te uzalanie niech się dzieje co chce naprawdę odpuszczam
Idź najlepiej do gina i to wyjaśnij, masz szansę dostać się jakoś na dniach? [emoji6]

A propos nie wiem jak u was ale ja zawsze mam problem z parkowaniem. I u nas zawsze tak jest [emoji23][emoji48][emoji23]
received_2609582255747896.jpeg

reklama
A propos nie wiem jak u was ale ja zawsze mam problem z parkowaniem. I u nas zawsze tak jest [emoji23][emoji48][emoji23]Zobacz załącznik 1032277
Niby jeździ mi się dobrze, jakoś nie chce mi się wierzyc, że tak tak perfekcyjnie trzeba jeździć na egzaminie jak mówią, bo tak się po prostu nie da. No ale zobaczymy [emoji16]

Do góry