Ja wyjeżdżając z ośrodka prawie przypie.. rdolilam w bramę lusterkiem [emoji23] na górce mi zdech, ruszyła z ręcznego za drugim razem. Na skrzyżowaniu mnie gościu przepuścil i zdalamNiby jeździ mi się dobrze, jakoś nie chce mi się wierzyc, że tak tak perfekcyjnie trzeba jeździć na egzaminie jak mówią, bo tak się po prostu nie da. No ale zobaczymy [emoji16]
reklama
fiddlee
Fanka BB :)
[emoji16][emoji16][emoji16] ja ostatnio wyjeżdżając z wordu nie zayrzymalam się na dwoch stopach [emoji23] dobrze, że to tylko jazdy były [emoji23]Ja wyjeżdżając z ośrodka prawie przypie.. rdolilam w bramę lusterkiem [emoji23] na górce mi zdech, ruszyła z ręcznego za drugim razem. Na skrzyżowaniu mnie gościu przepuścil i zdalam
A ja na egzaminie już [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] ja ostatnio wyjeżdżając z wordu nie zayrzymalam się na dwoch stopach [emoji23] dobrze, że to tylko jazdy były [emoji23]
fiddlee
Nieeee to ja już w ogóle się nie martwię [emoji23]A ja na egzaminie już [emoji23]
fiddlee
Boziu, miałam ambitny plan dzisiaj posprzątać, obiad zrobić, usiąść do testów.. I jedyne co zrobiłam to wstawiłam pranie.. A już po 14 [emoji23]
To już niedługo [emoji6] wytrzymasz kilka dni i wszystko się wyjaśniNiestety nie dopiero poniedziałek :/
Trzymam kciuki za jutrzejsze testy, a potem za egzamin. Zdasz na pewno [emoji110]Niby jeździ mi się dobrze, jakoś nie chce mi się wierzyc, że tak tak perfekcyjnie trzeba jeździć na egzaminie jak mówią, bo tak się po prostu nie da. No ale zobaczymy [emoji16]
Sarinak
Hej dziewczyny, niektóre mogą mnie kojarzyć tutaj (zakładałam wątek), a potem narobiłam fermentu, miałam dość wszystkich i usunęłam konto. Wracam, bo to ostatnia prosta dla mnie (za chwilę termin porodu) a nie mam z kim pogadać. Tzn niby mam z kim, ale wszyscy mnie denerwują odbijają mi hormony kompletnie, a jak pomyślę sobie o kolejnej wizycie położnej to mnie skręca.
Trochę podczytalam ostatni miesiąc waszych zmagań (@MartaSx świetny stanik ), a co do prawa jazdy - jeśli ja zdałam, a przejechałam skręt bo za długo pasy zmieniałam i kilka razy lewo z prawem mi się pomyliły, to chyba każdy może zdać buziaki
Trochę podczytalam ostatni miesiąc waszych zmagań (@MartaSx świetny stanik ), a co do prawa jazdy - jeśli ja zdałam, a przejechałam skręt bo za długo pasy zmieniałam i kilka razy lewo z prawem mi się pomyliły, to chyba każdy może zdać buziaki
reklama
Uuu, pierwszy raz? Czy już kiedyś miałaś? [emoji53]Cholera jasna chyba wyszła mi opryszczka na ustach [emoji24]
Podziel się: