reklama
adzik
Fanka BB :)
Właśnie opaska na oczy to jest to. Muszę sobie kupić ja też muszę mieć ciemno
A ja nie raz śpię w zatyczkach bo albo mój chrapie albo pies sasiada szczeka. A w opace śpię po nocnej zmianie i dużo łatwiej zasnąć. Muszę mieć ciemno i cichoMój mi tylko zatyczki do uszów przyniósł z pracy ale nie umiem spać z nimi w uszach i boje się ze budzika nie usłyszę
Olineekg
Właśnie opaska na oczy to jest to. Muszę sobie kupić ja też muszę mieć ciemno
A wiesz ze już planuje kupić ta opaskę od dwóch lat ? [emoji23] ostatnio nawet w sinsay widziałam takie fajne ale kolejka do kasy była ogromna wiec odpuściłam
Koniecznie musicie zakupić! Polecam [emoji23]
adzik
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
A jakbyś poszła do lekarza zapytała o co chodzi?Ja niestety nadal plamie. To już 3 dzień. Nie będę sobie wmawiać ze wszystko ok bo na pewno nie jest. Ehh przepraszam że Wam tak smęce ale tracę siły
Mój to chrapię jak sobie wypije [emoji23] ale wyganiam go do drugiego pokoju ha haA ja nie raz śpię w zatyczkach bo albo mój chrapie albo pies sasiada szczeka. A w opace śpię po nocnej zmianie i dużo łatwiej zasnąć. Muszę mieć ciemno i cicho
Wiesz ze testy są też mylne. Jeśli śluz wygląda jak jajo kurze surowe a dokładnie białko jajka to jest to plodny śluz.Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Przytargalam wózek i nosidełko. Panowie w piwnicy jacyś byli i zataszczyli mi do windy [emoji3]
Ja sobie uszyje na oczy [emoji4]
Muszę iść do dozuu odebrać zamówienie na tardyferol i aspargin. Synek dziś chce zupke ogorkowa.
Super, czekam na relację po użyciu, no i przede wszystkim trzymam kciuki żeby maluch się nie chował i żeby szybko udało się znaleźć serduszko [emoji6]Używany z babysound od jakiejs babeczki z okolic, ale ma wyświetlacz z pomiarem a to było dla mnie ważne. Mam nadzieję że odetchnę jutro wieczorem z ulgą a w poniedziałek lekarz także aby wszystko było dobrze [emoji846]
Ja niestety nadal plamie. To już 3 dzień. Nie będę sobie wmawiać ze wszystko ok bo na pewno nie jest. Ehh przepraszam że Wam tak smęce ale tracę siły
A kiedy masz wizytę? Najlepiej to skonsultować z lekarzem.. Ale jak piszesz o śluzie płodnym to może to plamienie okołoowulacyjne? Nie miałam nigdy, więc do końca Ci nie powiem, ale czytałam, że tak się zdarza [emoji6] no bo śluzu z nasieniem pomylić się nie da [emoji6]Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?
Ooo jednak wózek [emoji16] to masz co robić przez cały dzień [emoji16]A jakbyś poszła do lekarza zapytała o co chodzi? Mój to chrapię jak sobie wypije [emoji23] ale wyganiam go do drugiego pokoju ha ha Wiesz ze testy są też mylne. Jeśli śluz wygląda jak jajo kurze surowe a dokładnie białko jajka to jest to plodny śluz.
Przytargalam wózek i nosidełko. Panowie w piwnicy jacyś byli i zataszczyli mi do windy [emoji3]
Ja sobie uszyje na oczy [emoji4]
Muszę iść do dozuu odebrać zamówienie na tardyferol i aspargin. Synek dziś chce zupke ogorkowa.
Nie martw się na zapas. Trzymam kciuki żeby było dobrze.Hej dziewczynki ja już po wszystkich badaniach przed wczoraj byłam z chłopakiem żeby oddał nasienie w pon wizyta i wsztsyko powinno się wyjasic boję się
Isasza4444
@Lilka2304 będzie dobrze 3mam kciuki.
@adzik oby do wizyty to się wyjaśni. Co do tego to niewiem ale np ja mam tak że po przytulankach potrafi nawet na drugi dzień że mnie "lecieć".
Ja dziś 13dc, raczej bqm się dzisiaj nie uda złapać na przytulanki także min 3dniowa przerwa będzie [emoji849] od ndz dupka będę brać.
@adzik oby do wizyty to się wyjaśni. Co do tego to niewiem ale np ja mam tak że po przytulankach potrafi nawet na drugi dzień że mnie "lecieć".
Ja dziś 13dc, raczej bqm się dzisiaj nie uda złapać na przytulanki także min 3dniowa przerwa będzie [emoji849] od ndz dupka będę brać.
reklama
Podziel się: