reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja niestety nadal plamie. To już 3 dzień. Nie będę sobie wmawiać ze wszystko ok bo na pewno nie jest. Ehh przepraszam że Wam tak smęce ale tracę siły

reklama
Właśnie opaska na oczy to jest to. Muszę sobie kupić ja też muszę mieć ciemno
Mój mi tylko zatyczki do uszów przyniósł z pracy ale nie umiem spać z nimi w uszach i boje się ze budzika nie usłyszę
A ja nie raz śpię w zatyczkach bo albo mój chrapie albo pies sasiada szczeka. A w opace śpię po nocnej zmianie i dużo łatwiej zasnąć. Muszę mieć ciemno i cicho

Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?

Ja niestety nadal plamie. To już 3 dzień. Nie będę sobie wmawiać ze wszystko ok bo na pewno nie jest. Ehh przepraszam że Wam tak smęce ale tracę siły
A jakbyś poszła do lekarza zapytała o co chodzi?
A ja nie raz śpię w zatyczkach bo albo mój chrapie albo pies sasiada szczeka. A w opace śpię po nocnej zmianie i dużo łatwiej zasnąć. Muszę mieć ciemno i cicho
Mój to chrapię jak sobie wypije [emoji23] ale wyganiam go do drugiego pokoju ha ha
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie i nie wiem jak to ująć. Czy nasienie można pomylić z plodnym sluzem?

Chodzi o to że testy owu są negatywne. Wczoraj wieczorem były przytulanki. Później wiadomo kąpiel. I dziś ciągle zauważam na papierze przezroczysty ciągnący sluz. Co myślicie ?
Wiesz ze testy są też mylne. Jeśli śluz wygląda jak jajo kurze surowe a dokładnie białko jajka to jest to plodny śluz.

Przytargalam wózek i nosidełko. Panowie w piwnicy jacyś byli i zataszczyli mi do windy [emoji3]

Ja sobie uszyje na oczy [emoji4]
Muszę iść do dozuu odebrać zamówienie na tardyferol i aspargin. Synek dziś chce zupke ogorkowa.

Używany z babysound od jakiejs babeczki z okolic, ale ma wyświetlacz z pomiarem a to było dla mnie ważne. Mam nadzieję że odetchnę jutro wieczorem z ulgą a w poniedziałek lekarz także aby wszystko było dobrze [emoji846]
Super, czekam na relację po użyciu, no i przede wszystkim trzymam kciuki żeby maluch się nie chował i żeby szybko udało się znaleźć serduszko [emoji6]

A kiedy masz wizytę? Najlepiej to skonsultować z lekarzem.. Ale jak piszesz o śluzie płodnym to może to plamienie okołoowulacyjne? Nie miałam nigdy, więc do końca Ci nie powiem, ale czytałam, że tak się zdarza [emoji6] no bo śluzu z nasieniem pomylić się nie da [emoji6]
A jakbyś poszła do lekarza zapytała o co chodzi? Mój to chrapię jak sobie wypije [emoji23] ale wyganiam go do drugiego pokoju ha ha Wiesz ze testy są też mylne. Jeśli śluz wygląda jak jajo kurze surowe a dokładnie białko jajka to jest to plodny śluz.

Przytargalam wózek i nosidełko. Panowie w piwnicy jacyś byli i zataszczyli mi do windy [emoji3]

Ja sobie uszyje na oczy [emoji4]
Muszę iść do dozuu odebrać zamówienie na tardyferol i aspargin. Synek dziś chce zupke ogorkowa.
Ooo jednak wózek [emoji16] to masz co robić przez cały dzień [emoji16]

Hej dziewczynki ja już po wszystkich badaniach przed wczoraj byłam z chłopakiem żeby oddał nasienie w pon wizyta i wsztsyko powinno się wyjasic boję się

@Lilka2304 będzie dobrze 3mam kciuki.

@adzik oby do wizyty to się wyjaśni. Co do tego to niewiem ale np ja mam tak że po przytulankach potrafi nawet na drugi dzień że mnie "lecieć".

Ja dziś 13dc, raczej bqm się dzisiaj nie uda złapać na przytulanki także min 3dniowa przerwa będzie [emoji849] od ndz dupka będę brać.

reklama
Do góry