reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Spróbuję, tymbardziej że wiem że pije za mało bo ciągle jestem spragniona a wiecznie nie mam czasu się napić [emoji849]
Będę walczyć [emoji106]

reklama
Dziewczyny tak na poprawę humoru. Wysłałam męża na zakupy bo ja dzisiaj się strasznie źle czuje. I napisałam mu kartkę co ma kupić. I mówi że wloszczyzna nie ma więc mówię mu ze ma wziąć wszystko osobno na wagę. Wszystko kupił. Teraz uwaga! Przychodzi i mi mówi że on nie wiedział że seler ma zajebiste liście duże ja mówię do niego pokaż mi ten seler a wyszło na to że zamiast selera do rosołu kupił mi KALAREPE[emoji23][emoji23]

Normalnie zalecają picie 2 litrów a w ciąży nawet 3. Ale ja nigdy tyle nie piłam. Latem to owszem ale zima w życiu [emoji23]

Właśnie sobie uswiadomilam że od poniedziałku równe 3 mce i rodze [emoji23]
No też czytałam, że w ciąży 3 litry, ale ja nie mam z tym problemów. Minimum dwie duże butelki wypijam [emoji16]
Za 3 miesiące będzie Amelka [emoji3590] w sumoe to fajnie, że teraz ten czas tak szybko leci, tylko niech potem przystopuje [emoji16]
30 ml [emoji6] oczywiście to tak normalnie, takie minimum. Przy dużym wysiłku, wiadomo, że więcej. Przy odchudzaniu pewnie też [emoji6]

No też czytałam, że w ciąży 3 litry, ale ja nie mam z tym problemów. Minimum dwie duże butelki wypijam [emoji16]
Za 3 miesiące będzie Amelka [emoji3590] w sumoe to fajnie, że teraz ten czas tak szybko leci, tylko niech potem przystopuje [emoji16]30 ml [emoji6] oczywiście to tak normalnie, takie minimum. Przy dużym wysiłku, wiadomo, że więcej. Przy odchudzaniu pewnie też [emoji6]
Oj to leci jak niewiem [emoji3590]

Aaa no bo się zdziwiła bo mi jakoś wychodzi ze moje kubki-szklanki maja po ok 300-330 ml i mi wychodziło że ok 10 szklanek dziennie powinnam pić?

Na początku diety jest to jak najbardziej możliwe, tym bardziej jeżeli ograniczyłaś słodkie, słone i np pijesz dużo wody, to może się organizm pozbywać nagromadzonej wody i spadek wagi jest szybki. Potem przyjdzie taki "kryzys", że chwilowo waga stanie w miejscu, ale się nie poddawaj wtedy, bo to minie i potem będzie stopniowo, wolniej już ale nadal spadać. No i wynik świetny, trzymam kciuki, żebyś osiągnęła wyznaczony cel [emoji110][emoji110][emoji4]

Ja nie pamiętam, czy się Wam chwaliłam, ale od dnia porodu zrzuciłam już 17kg (tydzień temu tyle było), co oznacza, że jestem już conajmniej 10kg lżejsza niż przed ciążą, ale walczę o kolejne kilogramy, dla mnie marzeniem jest osiągnąć wagę 75kg, więc zostało mi jeszcze 10 [emoji846] W końcu wykorzystam moją wiedzę dietetyczną [emoji16] @adzik jakbyś potrzebowała jakiegoś wsparcia w tym kierunku, to postaram się pomóc [emoji6] i lecimy dalej z tymi kilogramami [emoji123][emoji846]
Jak będzie na wadze 75 to wtedy uwierzę że leci. Póki co mam dziwne wrażenie że waga kłamie. Ale siły mam jeszcze się nie poddaje. Fakt dieta to za dużo powiedziane. Dla mnie dieta to pilnowanie makro ważenie wszystkich produktów itd. To nie dla mnie. Po prostu zdrowe odżywianie sięl

Jak coś będę pisała o wsparcie !
Witam serdecznie z rana [emoji16]

Mój m mi przyniósł grzybki także mam i ja [emoji16] teraz trzeba je obrobić [emoji23]

Ależ wam gratuluję sukcesów wagowych.
@adzik a ile razy dziennie jesz? I czy cwiczysz? Super efekt!

Ja usiłowała zejść z moich 70kg ale za każdym razem schudłam 1kg a za tydzień przybrała 3kg, i tak w kółko teraz nawet niewiem ile dokładnie ważę bo aż się boję spr ile mi tych extra wpadło [emoji2955] może się odwaze na nocce i spr. Wasze sukcesy zachęcają do działania i podnoszą na duchu [emoji106][emoji16] ja bym chciała wrócić do swoich 55kg ale w chwili obecnej to mi się wydaje nierealne (wiem muszę zmienić myślenie). Ale jakbym przy leczeniu zeszła chociaż do 65kg to byłoby mega. Mam dosyć 7 z przodu ( mam nadzieję że nie mam już 8 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23])
5 posiłków dziwnie! Ale 3 litrów nie wypijam

reklama
Do góry