U
użytkownik 176
Gość
Nie ma rzeczy niemożliwych [emoji6] zamiast przechodzić na dietę, zacznij na dobry początek od wprowadzenia drobnych poprawek żywieniowych np. ustal sobie, że będziesz regularnie jadła 4-5 posiłków dziennie, że będziesz wypijała 3l wody dziennie, że słodycze tylko po normalnym posiłku, bo wtedy się ładnie spalają. Jak to wejdzie w nawyk, to dokładaj sobie kolejne. Mniej drastycznie to odczujesz, a efekty zobaczysz, że będą [emoji4]Witam serdecznie z rana [emoji16]
Mój m mi przyniósł grzybki także mam i ja [emoji16] teraz trzeba je obrobić [emoji23]
Ależ wam gratuluję sukcesów wagowych.
@adzik a ile razy dziennie jesz? I czy cwiczysz? Super efekt!
Ja usiłowała zejść z moich 70kg ale za każdym razem schudłam 1kg a za tydzień przybrała 3kg, i tak w kółko teraz nawet niewiem ile dokładnie ważę bo aż się boję spr ile mi tych extra wpadło [emoji2955] może się odwaze na nocce i spr. Wasze sukcesy zachęcają do działania i podnoszą na duchu [emoji106][emoji16] ja bym chciała wrócić do swoich 55kg ale w chwili obecnej to mi się wydaje nierealne (wiem muszę zmienić myślenie). Ale jakbym przy leczeniu zeszła chociaż do 65kg to byłoby mega. Mam dosyć 7 z przodu ( mam nadzieję że nie mam już 8 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23])