reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@MartaSx sorry za bezpośredniosc ale zajebiste masz te cycki [emoji16] ja wiem ze to bywa uciążliwe ale mnie się zawsze podobały duże ( może dlatego że mam średnie czyli dla mnie malutkie jakieś duże b małe c). Stanik super, wygląda mega wygodnie.
I niech se wiszą te cycki na głównym są super i wcale nie głupio, głupio to jak teściowa wpadnie do studni, bo ani się nie utopi a tylko wodę zatruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@MartaSx sorry za bezpośredniosc ale zajebiste masz te cycki [emoji16] ja wiem ze to bywa uciążliwe ale mnie się zawsze podobały duże ( może dlatego że mam średnie czyli dla mnie malutkie jakieś duże b małe c). Stanik super, wygląda mega wygodnie.
I niech se wiszą te cycki na głównym są super i wcale nie głupio, głupio to jak teściowa wpadnie do studni, bo ani się nie utopi a tylko wodę zatruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziękuję za ten wpis. Poprawiłas mi humor

Jaaa, tylko ja się nie załapałam na boobsy? [emoji24]

U mnie 85e póki co i już zapowiedziałam mężowi, że jak zakończymy reprodukcję to zmniejszam. Fakt plecy strasznie dokuczaja:(

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dziękuję za ten wpis. Poprawiłas mi humor
Dzięki dziewczyny [emoji7]
Jaaa, tylko ja się nie załapałam na boobsy? [emoji24]

U mnie 85e póki co i już zapowiedziałam mężowi, że jak zakończymy reprodukcję to zmniejszam. Fakt plecy strasznie dokuczaja:(
Ja też bym chciała ale ponoć boli bardziej niż przy powiększaniu i trudniej bo tu muszą wyciąć tkankę tłuszczową. Marzy mi się B.

Bardzo dobrze bo ja bym się nie miała czym chwalić haha moim dużym B małym C jak to koleżanka wyżej napisała [emoji23]

@Isasza4444 kiedy zaczynasz testować?
Ja się chętnie na mniejsze zamienię bez żadnego ale. Mam już dość tych dużych balonów[emoji23][emoji23]

Nie żebym była rasistka ale jak czarno skóry koleś przechodzi koło mnie latem a mam bluzkę z dekoldem i się patrzy i głupio uśmiecha to nie nawidze swoich cyckow.[emoji23]

Mój m ostatnio miał wizę mnie. Moja była sylwetka i te cycki co teraz. Ehh ja bym z domu nie wyszła [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry