reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Faceci tak mają. Najlepiej jak by każda z nas wazyla max 55kg i miała duże chce:D wielkości głowy
No i dupa niczego sobie[emoji23] jedynie z czego się bardzo cieszę że mąż mnie akceptuje taka jaka jestem i się mnie nie wstydzi przed kolegami koleżankami tylko chętnie ze mną wychodzi na miasto.

A jeszcze lepsze jest to że jak idzie ze mną do sklepu po ciuchy to wybiera on tak samo jak idziemy po buty to też mąż mi wybiera. I o dziwo w tym chodzę bo naprawdę ma gust.

Wiem [emoji24] kurde co zrobić?
Świece cyckami na głównym [emoji24]
Ale mnie rozbawiłaś tym swieceniem cyckami [emoji23], świetnie leży kochana
Mój Grzesiek jest zdania że każdy biust jest piekny [emoji23] generalnie im większy tym lepszy ale jak malutki to też fajny hahah. Ogólnie twierdzi że od małego był cyckoholikiem i tak mu zostało [emoji2368] przyznam szczerze że mi to nie przeszkadza, twierdzi że z maleństwem będzie się dzielił [emoji2960]

reklama
No i dupa niczego sobie[emoji23] jedynie z czego się bardzo cieszę że mąż mnie akceptuje taka jaka jestem i się mnie nie wstydzi przed kolegami koleżankami tylko chętnie ze mną wychodzi na miasto.

A jeszcze lepsze jest to że jak idzie ze mną do sklepu po ciuchy to wybiera on tak samo jak idziemy po buty to też mąż mi wybiera. I o dziwo w tym chodzę bo naprawdę ma gust.
Mój też powtarza że jestem piękna. I tak naprawdę każdego dnia. To ja mam że sobą problem [emoji23] A jeśli chodzi o ubrania też potrafi doradzić mało tego zawsze mówi jeśli mi coś nie pasuje lub źle na mnie leży [emoji847]

Muszę się Wam pochwalić 2 rzeczami. Powoli mija 2 tydzień na diecie i nie wiem czy waga dobrze chodzi ale ubyło 3.5kg. Zwaze się jeszcze kontrolne gdzieś indziej.

2 sprawa to postanowiłam rzucić moje e-palenie [emoji847] to już postanowione. Nie wiem czy dam radę ale na pewno spróbuje

Do góry