reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@RoseGold @adzik no to jedziemy [emoji123] swoją drogą @RoseGold dobry tytuł "testuje jak nienormalne" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@Aneczka85_01 super wieści [emoji3590][emoji16][emoji2956] jeju środa to już jutro juuuuupi [emoji16] będzie dobrze zobaczysz [emoji3059]

U nas pada i na maksa wieje od rana. Dziś 3dc mam nadzieje ze @ zacznie już powoli zwalniać. Od czwartku zaczynam z clo [emoji123] narazie optymizm mnie nie odpuszcza. [emoji2][emoji3][emoji6]

Kochana jutro dopiero wtorek [emoji23] ah ile emocji . Tak bardzo chce by się udało

reklama
Hejka ja dziś od rana latam [emoji23] jak wróciłam ze szkoły to poszłam polqzic po sklepach. Upolowalam buty dla młodego za całe 12zl tak ki się udało. Zaraz po niego idę i na taekwondo. Wracałam tramwajem nikt mi miejsca nie ustąpił. Wredna jestem ale nikomu już nie zejdę też.
1569841130658.jpeg

Hejka ja dziś od rana latam [emoji23] jak wróciłam ze szkoły to poszłam polqzic po sklepach. Upolowalam buty dla młodego za całe 12zl tak ki się udało. Zaraz po niego idę i na taekwondo. Wracałam tramwajem nikt mi miejsca nie ustąpił. Wredna jestem ale nikomu już nie zejdę też. Zobacz załącznik 1028238

Ludzie są podli . Nikt pewnie nawet nie patrzył w Twoja stronę . A buciki super i jakie tanie , ja tez zawsze coś upoluje w promocji

Hej witam się i ja, za mną nieprzespana noc.. Udawało mi się zasnąć na ok 1 h na siedząco dlatego że tak mnie męczył suchy kaszel i duszności że nie byłam w stanie w żaden sposób sobie pomóc. Grzesiek nie spał dzięki mnie cała noc (nie narzekał ale za to mu krew z nosa dziś leci) także mamy w domu szpital na perypetiach.

Muszę wstać wziąć chociaż leki bo nic bardziej ambitnego nie zrobię dziś, nie ma co ukrywać.

Przynajmniej humor mi dopisuje [emoji23][emoji4]Zobacz załącznik 1028178
Bardzo sie cieszę, ze humor Ci dopisuje mimo złego samopoczucia :)
A jak to jest z tymi obrazkami, które pokazują sie przy wątku? Cały czas miałam zdjęcie bodajże @MartaSx z kalendarzykiem i teraz pokazało mi sie to, co dodałas. Juz dawno miałam o to zapytać :p

Tak wiec dziewczynki mój m dostał prezent na dzień chłopaka w postaci owulacji z lewej strony [emoji8] jutro mam zrobić zastrzyk a w środę o 8 mam inseminacje , jak ja się cieszę , oby poszło dobrze
To cudownie!!!! Bardzo mocno trzymam kciuki, żebyś za jakies kilkanaście dni pokazała nam tu podniesiona betę :D

A ja byłam na tej wizycie na nfz, ale ostatni raz chyba, to bez sensu [emoji16] usg mi zrobił, widziałam moje maleństwo, które już jest bardzo duże, serduszko pięknie bije, ale to wszystko. Nawet mi jej nie zmierzył... Usg miałam przezpochwowo, a na pytanie od kiedy robi przez brzuch odpowiedział, że już w bardziej zaawansowanej ciąży ok 20 tyg. Gdzie prywatnie ostatnio w 10 tyg miałam już przez brzuch [emoji849]
Założyli mi znowu kartę ciąży, więc mam już dwie w kolekcji [emoji23]
Najwazniejsze, ze wszystko ok :)

@RoseGold podobno mają w Szczecinie budować Ikea? Pewnie jesteś przeszczęśliwa [emoji16]
Wiesz co, o tej Ikei to juz tyle razy słyszałam i czytałam, ze w żaden sposob nie wierze, ze ona powstanie :p

@RoseGold @adzik no to jedziemy [emoji123] swoją drogą @RoseGold dobry tytuł "testuje jak nienormalne" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@Aneczka85_01 super wieści [emoji3590][emoji16][emoji2956] jeju środa to już jutro juuuuupi [emoji16] będzie dobrze zobaczysz [emoji3059]

U nas pada i na maksa wieje od rana. Dziś 3dc mam nadzieje ze @ zacznie już powoli zwalniać. Od czwartku zaczynam z clo [emoji123] narazie optymizm mnie nie odpuszcza. [emoji2][emoji3][emoji6]

Trzymam kciuki, zeby optymizm Cie nie opuścił w ogole :D

U nas tez jest ulewa, wichura, masakra. A ja wymyśliłam sobie, ze w ostatni dzien wakacji pojade sobie do lumpeksu. Zaparkowałam bardzo blisko, ale nie mogłam przejsc skrótem, bo wody było po kostki haha. Dlatego musiałam na około. I tak strasznie zmokłam, ze jesli nie dostane zapalenia płuc to bedzie cud, bo oczywiscie poszłam w samej bluzie hahahahaha. A w lumpeksie nic ciekawego :(

Ja całe szczęście jestem niska (choć patrząc na moja wagę to wyglądam jak kulka Hahaha), bo mam 163cm, a moj maz 187cm, dlatego jesli chodzi o buty to moge sobie poszaleć. Zobaczymy tylko, czy bede je nosić [emoji14]

Dla mnie z kolei w butach na obcasie bardzo ważna jest platforma, bo nie wytrzymam nawet godziny w szpilkach, gdzie palce i ziemie dzieli tylko podeszwa grubości pol centymetra [emoji14]

Co prawda dziewczyny moj cykl jest rozjechany w stosunku do Was, ale absolutnie tez dołączam sie do akcji "testuje jak nienormalna" [emoji14] niech tylko testy mi przyjdą :D

O fuck, dzisiaj dzien chłopaka :o

Kochana trzymam kciuki za TEN jajnik. Moze juz jestes po usg i cos wiesz? Chwal nam sie tu!

Trzymam kciuki za wizytę!
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj miałam taki wkurwiajacy poranek, że mój nie zasłużył nawet na czekoladę w ten dzień chłopaka. Wzięłam mu w kiosku kupon totka [emoji23] Rano pies postanowił sobie zrobić samotny spacer po wsi i poszedł w pizdu, mąż autem ją zgarnął na drugim końcu wsi. A że u nas Pada niemiłosiernie i łeb wiatr urywa to mokra pojechałam do miasta. Teraz wracam i robię jakąś zupe na rozgrzanie.

Widzę u Was same dobre wieści z rana, super laski. Bamboszyc ile wlezie :)

Hejka ja dziś od rana latam [emoji23] jak wróciłam ze szkoły to poszłam polqzic po sklepach. Upolowalam buty dla młodego za całe 12zl tak ki się udało. Zaraz po niego idę i na taekwondo. Wracałam tramwajem nikt mi miejsca nie ustąpił. Wredna jestem ale nikomu już nie zejdę też. Zobacz załącznik 1028238

Buty super! Udało mi sie dzis podobne wygrać dla corki na Allegro, ale za 20zl :p

A ludzie sa idiotami :/

reklama
Do góry